Δύο πολύτιμους βαθμούς, στην προσπάθειά του για την κατάκτηση της κορυφής της Σούπερ Λίγκας 2, πέταξε το απόγευμα της Κυριακής (21/3) ο Λεβαδειακός καθώς «κόλλησε» στο εντός έδρας 0-0 με αντίπαλο τα Τρίκαλα για τη 16η αγωνιστική.
Οι «πράσινοι» τα βρήκαν... σκούρα απέναντι στους Θεσσαλούς οι οποίοι, στο ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου στον πάγκο τους, κατέβηκαν στο γήπεδο για την ισοπαλία και κατάφεραν να την πάρουν παίζοντας μόνο άμυνα.
Πλέον, μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, οι Βοιωτοί ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση της κατάταξης με τον Εργοτέλη στους 28 βαθμούς και απέχουν τρεις πόντους από τον πρωτοπόρο Ιωνικό.
Οι Θεσσαλοί από την άλλη, που τουλάχιστον αμυντικά έδειξαν βελτιωμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, έφτασαν τους 16 βαθμούς και υποχώρησαν ένατοι.
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τον Λεβαδειακό να έχει την κατοχή της μπάλας και να προσπαθεί να βρει διαδρόμους προς τα καρέ των φιλοξενούμενων οι οποίοι ήταν κλεισμένοι στην άμυνά τους ενώ δεν έκαναν ούτε τελική!
Μάλιστα, οι Βοιωτοί είχαν και τρεις καλές στιγμές για να σκοράρουν. Αρχικά στο 4', ο Νίλι πλάσαρε από κοντά πάνω στον Γιακουμή, στο 29' η κεφαλιά του Μυτίδη έφυγε λίγο άουτ ενώ την ίδια τύχη είχε στο 39' και το πλασέ του Πολέτο.
Το δεύτερο μέρος ήταν ακριβώς στο ίδιο μοτίβο... Οι γηπεδούχοι επιτίθονταν και ο ΑΟΤ περίμενε όλο και πιο πίσω από τη μπάλα. Στο 47' οι παίκτες του Τζιουζέπε Σανίνο έφτασαν μια ανάσα από το γκολ όταν ο Μυτίδης πήρε μία κεφαλιά αλλά ο Ζώγκος έδιωξε πάνω στη γραμμή.
Αυτή μάλιστα ήταν και η μοναδική κλασική τους ευκαιρία καθώς στα υπόλοιπα λεπτά είχαν μεγάλο πρόβλημα στο να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων οι οποίοι, πάιζοντας υπερβολικά και με το χρόνο, διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους.
Νίλι και Πολέτο ήταν περισσότερο κινητικοί από πλευράς Λεβαδειακού ενώ καλό ματς έκανε και ο Μεχία.
Σουλιώτης και Ζώγκος μοιράζονται τον τίτλο του πολυτιμότερου των Τρικάλων όντας σταθεροί και με σωστές τοποθετήσεις στα μετόπισθεν. Από εκεί και πέρα υπήρξαν και άλλοι διακριθέντες, με τον Πιαστόπουλο να τα πηγαίνει εξαιρετικά στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Ριζογιάννη να τρέχει ακατάπαυστα δίνοντας πολλές βοήθειες και τον Πέλκα να κυνηγά συνεχώς μπάλες κερδίζοντας χρόνο.
Διαιτητής ήταν η Τσιοφλίκη (Λάρισας), με βοηθούς τους Βιτσεντζάτο (Ανατολικής Αττικής) και Αναστασίου (Θεσσαλίας). Τέταρτος ήταν ο Λάμπρου (Εύβοιας).
Κίτρινες: 51' Καραχάλιος - 13' Πιαστόπουλος, 20' Νιάρος, 31' Παπαγεωργίου, 64' Ελευθεριάδης, 90+7' Γιακουμής, 90+7' Διαμαντόπουλος
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Τζιουζέπε Σανίνο): Στογιάνοβιτς, Μύγας, Τσάπρας, Καραχάλιος, Βήχος (28' λ.τρ. Παναγιώτου), Μεχία, Νίκας (68' Μαρίνος), Συμελίδης (79' Κονέ), Νίλι, Πολέτο (79' Πολέτο), Μυτίδης (68' Τζιώρας).
ΤΡΙΚΑΛΑ (Σούλης Παπαδόπουλος): Γιακουμής, Πιαστόπουλος, Σουλιώτης, Ζώγκος, Νιάρος (90+2' Διαμαντόπουλος), Ριζογιάννης, Ευθυμίου (90' Σιλβάνο Νατέρ), Σκόνδρας, Παπαγεωργίου, Πέλκας, Σταματής (62' Ελευθεριάδης).

a-sports.gr