Μετά από αρκετό καιρό ο Βόλος κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να πάρει τη νίκη με 2-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.
Το ματς στο Πανθεσσαλικό ξεκίνησε με την «ελαφρά ταξιαρχία» να φάνει πολύ κοντά στο 0-1. Μόλις στο 6ο λεπτό ο Ιωαννίδης έφυγε στην αντεπίθεση, απέφυγε τον τερματοφύλακα Κλέιμαν και πλάσαρε από πλάγια θέση, αλλά ο Μήτογλου πρόλαβε να διώξει τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή.
Ανέβηκε στη συνέχεια ο Βόλος και προσπάθησε να απειλήσει με κάποια σουτ, αλλά και πάλι οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που «άγγιξαν» το γκολ, με τον Μπεντινέλι ν΄ αστοχεί από πλεονεκτική θέση.
Τελικά, ο Βόλος άνοιξε το σκορ στο 34΄, με πέναλτι που κέρδισε ο Μπαρτόλο από τον Μπαξεβανίδη και αξιοποίησε ο Τάσος Δουβίκας, σημειώνοντας το ένατο τέρμα του στο φετινό πρωτάθλημα.
Οι Θεσσαλοί θα μπορούσαν να αυξήσουν το προβάδισμά τους λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, όμως ο Νίνης δεν βρήκε στόχο με σουτ μέσα από την περιοχή.
Τα κατάφεραν όμως στο ξεκίνημα της επανάληψης (52΄) με τη βοήθεια της τύχης, όταν το σουτ του Ριένστρα κόντραρε και πήρε ύψος αιφνιδιάζοντας τον Βέρχουλστ (2-0).
Ο Απόλλων προσπάθησε να αντιδράσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όμως ο Κλέιμαν εξουδετέρωσε δύσκολα το φάουλ του Μαρκ Φερνάντεθ στο 64΄ και στο 75΄ ο Ισραηλινός τερματοφύλακας πρόλαβε να διώξει προ του Μουνιέ, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά τη νίκη των γηπεδούχων.

naftemporiki.gr