Στην τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα στο Στάδιο Αλκαζάρ προχώρησε η ΑΕΛ, η διοίκηση της οποίας συνεχίζει να τρέχει τα έργα ανακαίνισης της ιστορικής έδρας.
Εκτός του νέου χλοοτάπητα, ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του κλειστού κυκλώματος καταγραφής και εποπτείας, ενώ συνεχίζονται οι εργασίες στον χώρο των αποδυτηρίων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:
"Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 26/8 η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα θερμόφιλης ποικιλίας στο Στάδιο Αλκαζάρ από την κατασκευάστρια εταιρεία Hellasod SA και πλέον το συνεργείο της προχωρά στο επόμενο στάδιο του χρονοδιαγράμματος, που είναι η επιπεδοποίηση της επιφάνειας και οι ψεκασμοί και η λίπανση του χλοοτάπητα.
Επίσης, ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του κλειστού κυκλώματος καταγραφής και εποπτείας (CCTV) από την εταιρεία Electronic Line και μετά τη σημερινή αυτοψία από εμπειρογνώμονα της Ελληνικής Αστυνομίας χορηγήθηκε στην ΠΑΕ ΑΕΛ βεβαίωση καλής λειτουργίας, την οποία θα υποβάλλει αρμοδίως στη ΓΓΑ.
Η εταιρεία έχει επίσης αναλάβει την εγκατάσταση του συστήματος πρόσβασης των τουρνικέ (access control integrated system), έργο το οποίο προχωρά παράλληλα με την εγκατάσταση καλωδιώσεων και το οποίο θα ολοκληρωθεί την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου με την εγκατάσταση των τουρνικέ, που έχουν παραγγελθεί στο εξωτερικό.
Στα αποδυτήρια δουλεύουν παράλληλα συνεργεία υδραυλικών, ηλεκτρολόγων και ελαιοχρωματιστών, ενώ από αύριο θα εισέλθουν και τα συνεργεία των ψυκτικών και των κατασκευαστών γυψοσανίδων και ψευδοροφών.
Τέλος, έχουν παραγγελθεί ο εξοπλισμός των αποδυτηρίων και το νέο matrix, τα οποία θα παραδοθούν την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου".

novasports.gr