Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό στάδιο ανάμεσα σε Βόλο και Λαμία, που βρήκε τις ομάδες ισόπαλες 1-1 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Στο 14΄ ο Ρόμανιτς βγήκε μόνος του απέναντι στον Κλέιμαν αλλά ο τερματοφύλακας του Βόλου κατάφερε να σταματήσει την μπάλα και να αποσοβήσει το γκολ.
Η ομάδα της Φθιώτιδας έφθασε για δεύτερη φορά κοντά στο γκολ στο 21΄, όταν το σουτ του Αραμπούλι από κοντά βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι, που προέρχονταν από δύο συνεχόμενες ήττες και ήθελαν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, απάντησαν στο 29΄ με καλό σουτ του Σάντσες το οποίο μπλόκαρε ο Επασί.
Στο 32΄ σουτ του Τζανδάρη μπλόκαρε ο Κλέιμαν, ενώ στο 33΄ ο Αραμπούλι μέσα από την περιοχή έκανε το πλασέ άουτ.
Ό,τι δεν πέτυχε η Λαμία το κατάφερε στην επανάληψη ο Βόλος, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 51΄ με σουτ του Δουβίκα, έπειτα από κόρνερ που κέρδισε η ομάδα του από τα δεξιά.
Άμεση όμως ήταν η απάντηση της Λαμίας στο επόμενο λεπτό (52΄), αφού σε μια αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων βγαίνουν στην κόντρα επίθεση τέσσερις με έναν και ο Ντέλετιτς σκοράρει για να ισοφαρίσει σε 1-1.
Το σκηνικό έγειρε υπέρ του Βόλου στο 68΄ όταν η Λαμία έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Ντέλετιτς αντίκρισε την 2η κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Φεράρι.
Στο 77΄ όμως, η Λαμία βγήκε στην επίθεση με τον Σκόνδρα ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον Κλέιμαν, αλλά τον πρόλαβε ο Μήτογλου και έκανε την προβολή για να κόψει το σουτ του αρχηγού των φιλοξενούμενων.
Η τελευταία μεγάλη ευκαιρία ήταν για τη Λαμία στο 90+2', με τον Μπα να βγαίνει τετ α τετ με τον Κλέιμαν, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει.

naftemporiki.gr