Αστέρας Τρίπολης και Βόλος μοιράστηκαν από ένα βαθμό στη μεταξύ τους εξ αναβολής συνάντηση για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, που διεξήχθη στην αρκαδική πρωτεύουσα κι ολοκληρώθηκε 1-1.
Το συγκρότημα της Πελοποννήσου ήταν ανώτερο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, έχασε ευκαιρίες αλλά τιμωρήθηκε για την αστοχία του χάνοντας τη νίκη λίγο πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.
Ύστερα από ένα μέτριο ξεκίνημα, τα «αίματα άναψαν» στην Τρίπολη στο 22ο λεπτό, όταν ο διαιτητής Τζήλος έδειξε την άσπρη βούλα, ύστερα από μαρκάρισμα του Κολόμπο στον Μπαράλες.
Την εκτέλεση ανέλαβε στο 25΄ ο ίδιος ο Αργεντινός επιθετικός, που νίκησε από τα 11 βήματα τον Κλέιμαν κι άνοιξε το σκορ στο «Θ. Κολοκοτρώνης», σημειώνοντας ταυτόχρονα το έβδομο φετινό τέρμα του στο πρωτάθλημα.
Στο 40΄ οι γηπεδούχοι απείλησαν τους Θεσσαλούς και με ένα δεύτερο γκολ, όταν σε αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Κρέσπι μπήκε στην περιοχή και σούταρε στην αριστερή γωνία του Κλέιμαν, που απέκρουσε σε κόρνερ.
Στο 50΄ ο Αστέρας κέρδισε νέο πέναλτι, σε χέρι του Δουβίκα που διεκδίκησε την μπάλα με τον Σουάρεθ, αλλά αυτή τη φορά ο Κλέιμαν μάντεψε την πρόθεση του Μπαράλες κι απέκρουσε στη δεξιά του, στο 52΄.
Στο 77΄ ο Σάντσες παραλίγο να πετύχει (εις βάρος της εστίας του) ό,τι δεν κατάφερε ο Μπαράλες, αλλά τα αντανακλαστικά του Κλέιμαν έσωσαν και πάλι τον Βόλο από το αυτογκόλ.
Οι Θεσσαλοί έχασαν στο 90ό λεπτό τον Φεράρι με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά ενώ ο χρόνος μετρούσε αντίστροφα για τη λήξη κατόρθωσαν να σώσουν ένα βαθμό, ισοφαρίζοντας στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Περέα, από ασίστ του Μπαρτόλο.

naftemporiki.gr