Ξεκίνημα με το αριστερό στους ομίλους του Europa League για τον Ολυμπιακό, ο οποίος ηττήθηκε 2-1 από την Ναντ στη Γαλλία.

Οι Πειραιώτες κρατούσαν τον βαθμό μέχρι το 93' αλλά η κεφαλιά του Γκεσάντ έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων που ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο η Ναντ ήταν ανώτερη, είχε τον έλεγχο του ματς και απείλησε για πρώτη φορά μόλις στο 2'. Ο Βατσλίκ, όμως, είπε ''όχι'' σε Άπια και Μοχαμέντ με δύο καλές επεμβάσεις.

Ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα, είχε πολλές λάθος επιλογές και οι Γάλλοι άνοιξαν το σκορ στο 32'.

Από την κάθετη πάσα του Μπλας, ο Μοχάμεντ βγήκε τετ α τετ και με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 39' ο Άβιλα από καλή θέση έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, μιας και έστειλε την μπάλα άουτ μετά από πάσα του Μπιέλ.

Τελικά οι ''ερυθρόλευκοι'' κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια στο 50' έπειτα από ένα μεγάλο λάθος του Μουτουσάμι, ο οποίος μετά από κόρνερ του Μπιέλ έβαλε λάθος το σώμα του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Το γκολ αυτό λειτούργησε ευεργετικά για την ομάδα του Κορμπεράν, μόνο όμως για το επόμενο δεκάλεπτο.

Από το 65' και έπειτα η Ναντ κυριάρχησε, χτύπησε πολλά... καμπανάκια στον Ολυμπιακό, με κυριότερο την κεφαλιά του Σισοκό στο 74', την οποία έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Βατσλίκ.

Στο 82' ορθά ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ γκολ των γηπεδούχων αλλά στο 93' οι παίκτες του Κομπουαρέ βρήκαν το γκολ της νίκης. Από σέντρα του Μπλας, ο Γκεσάντ έπιασε την κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στο πλεκτό και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

naftemporiki.gr