Την τρίτη σερί νίκη του αναζητεί ο Ολυμπιακός απόψε (21/10, 22.00, COSMOTE SPORT 2 HD) στη Φρανκφούρτη με αντίπαλο την επικίνδυνη αλλά ασταθή Άιντραχτ προκειμένου να αγκαλιάσει την απευθείας πρόκριση στη φάση των 16 του Europa League.
Με φόρα απ' την Πόλη
Οι Πειραιώτες που προέρχοντα από τη μεγάλη νίκη στην Κωνσταντινούπολη επί της Φενέρμπαχτσε θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας (βρίσκονται στο +2 από τη γερμανική ομάδα). Παράλληλα όμως έχουν στο μυαλό τους και το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική της Super League στο Γ. Καραϊσκάκης.
Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα πέραν του Μάρκοβιτς (μυϊκές ενοχλήσεις) και θα έχει διαθέσιμο και τον Ματιέ Βαλμπουενά. Είναι πολύ πιθανό πάντως  να προφυλαχθεί ο Παπασταθόπουλος και να ξεκινήσουν ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο μπροστά απ’ τον Βατσλίκ οι Μπα και Σισέ, ενώ ενδέχεται να πάρει φανέλα βασικού στο αριστερό άκρο της άμυνας, αντί του Ρέαμπτσιουκ, ο Καρμπόβνικ.
Στον άξονα της μεσαίας γραμμής αναμένεται να παίξουν οι Εμβιλά, Μαντί Καμαρά και Κούντε, ενώ στα άκρα της επίθεσης, υποστηρικτικά προς τον Ελ Αραμπί θα πάρουν θέση οι Αγκιμπού Καμαρά και Ονιεκούρου.
Την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Άιντραχτ συγκροτούν οι: Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ο. Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Λόπες, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.
Βαθμολογία
Ολυμπιακός 6
Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 4
Φενέρμπαχτσε 1
Αντβέρπ 0

ethnos.gr