Η ανοδική πορεία του Πλατανιά σταμάτησε στα Τρίκαλα, με την τοπική ομάδα να παίρνει μια τεράστια ανάσα μετά τη νίκη της με 1-0 και να ανακόπτει το αήττητο σερί έξι αγώνων των Χανιωτών.

Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη χάρη σε γκολ του Μαρκόφσκι, που με σουτ στο 41' έκανε το 1-0 το οποίο διατηρήθηκε ως το τέλος. Νωρίτερα (9') μετά τη σέντρα του Παπουτσογιαννόπουλου ο Λάζιτς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στη ρίζα της αριστερής δοκού του Ταϊρή.

Με τη νίκη αυτή τα Τρίκαλα έφτασαν τους 25, ισοβαθμώντας προσωρινά με τον Καραϊσκάκη, ο οποίος αντιμετωπίζει την Κυριακή (17/03) εκτός έδρας τον Απόλλωνα Λάρισας. Από την πλευρά του ο Πλατανιάς έμεινε στους 36 και στην τέταρτη θέση.

Τρίκαλα (Κόστιτς): Ταϊρης, Πάνος, Ντόσης, Γκότοβος, Ντιαλό, Τσιάρας, Λάσκαρης, Τριανταφυλλάκος, Μαρκόφσκι (77′ Σισέ), Τσιμίκας, Σμυρλής (57′ Γουερέ).

Πλατανιάς (Τάτσης): Βασιλειάδης, Ουές, Καραγκούνης, Μαϊκιτς (89′ Ποζατζίδης), Τσαμούρης, Ρουσσάκης (70′ Γκατσολάρι), Λάζιτς, Παπουτσογιαννόπουλος (81′ Κωστίκος), Λουκίνας, Νίλι, Παπανικολάου.