Με τον καλύτερο τρόπο ρέφαραν τα Τρίκαλα την εντός έδρας ήττα της περασμένης εβδομάδας από τον Λεβαδειακό, επικρατώντας την Κυριακή (7/2) με 2-1 των Χανίων μέσα στα Περιβόλια για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 2.
Έτσι, η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη με 11 βαθμούς μοιράζεται τη 2η θέση με τον Ιωνικό, κάνοντας εντυπωσιακή ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο και συνεχίζοντας να προκαλεί αίσθηση με την παρουσία της στο πρωτάθλημα.
Από την πλευρά τους, οι «κυανόλευκοι» έπαθαν μεγάλο σοκ και δεν κατάφεραν να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετρώντας 6 πόντους στην 8η θέση.
Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, ο ΑΟΤ απείλησε στο 9', με τον Πέλκα να κερδίζει κόντρες και με την μπάλα να φτάνει στον Φασίδη, που έκανε το κοντινό πλασέ και ήταν άστοχο.
Στο 14' ο Παπαγεωργίου εκτέλεσε φάουλ και ο Κουτζαβασίλης εξουδετέρωσε την κεφαλιά του Σουλιώτη, ενώ για την ομάδα του Αλέξανδρου Βοσνιάδη η πρώτη καλή ευκαιρία καταγράφηκε στο 22', όταν ο Γιακουμής έδειξε τα αντανακλαστικά του σε σουτ του Βασιλόγιαννη.
Στο 40' ο Σουλιώτης έκανε χέρι εντός περιοχής μετά από σουτ του Κάρλος, το πέναλτι καταλογίστηκε κι ένα λεπτό αργότερα ευστόχησε από την άσπρη βούλα ο Διαμαντόπουλος.
Στο 59' ο Παναγιωτούδης έκανε την ατομική ενέργεια και σούταρε για να φύγει άουτ η μπάλα, ενώ στο 76' ο Γιακουμής απέκρουσε την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μασένα.
Aπό εκεί και πέρα, το ματς ανήκε στους Θεσσαλούς, που ισοφάρισαν στο 83' με την κεφαλιά του Σουλιώτη ύστερα από φάουλ που εκτέλεσε ο Παπαγεωργίου, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Αλμπάνης εκμεταλλεύθηκε αδράνεια στην άμυνα των Χανιωτών και με πλασέ ύστερα από ασίστ του Παπαγεωργίου έγραψε το 1-2.
Οι Κρητικοί προσπάθησαν να αποφύγουν την ήττα και στο 90'+4 ο Γιακουμή έδιωξε σωτήρια με τα πόδια σε πλασέ του Μασένα, αλλά τελικά το σφύριγμα της λήξης έφερε το σπουδαίο διπλό για τους «κυανέρυθρους».
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μπακογιάννης του Συνδέσμου Αθηνών με βοηθούς τους Δασκαλάκη και Μαυραντωνάκη, αμφότεροι του Συνδέσμου Ηρακλείου.
Κίτρινες: 19' Ανδρέου, 20' Παναγιωτούδης, 25' Διαμαντόπουλος, 90'+2 Μασένα - 5' Πιαστόπουλος, 52' Kεχαγιάς, 65' Σταματής.
ΧΑΝΙΑ (Αλέξανδρος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Σωτηράκος, Ζιούλης, Ανδρέου, Αναστασόπουλος, Πλέγας (88' Bρεττός), Παναγιωτούδης, Σουντουρά (58' Μπραμπίγια), Βασιλόγιαννης (88' Κάσσος), Κάρλος (66' Μασένα), Διαμαντόπουλος.
ΤΡΙΚΑΛΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιακουμής, Πιαστόπουλος, Νιάρος, Κεχαγιάς (72' Ελευθεριάδης), Σουλιώτης, Ριζογιάννης, Σκόνδρας (64' Αλμπάνης), Φασίδης (46' Ευθυμίου), Παπαγεωργίου, Πέλκας (80' Ντιαλόσι), Σταματής (80' Σιλβάνο).

a-sports.gr