Μία πολύ σπουδαία για τη μάχη της παραμονής και δύσκολη νίκη πήρε ο ΑΟ Τρίκαλα μέσα στη Δράμα κερδίζοντας τη Δόξα με 1-2.

Μάλιστα οι κυανέρυθροι όχι μόνο βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά έπαιζαν από νωρίς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσιμίκα. Παρ' όλα αυτά, έκαναν την ανατροπή στο σκορ και πήραν τη νίκη.

Το παιχνίδι άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, καθώς στο 18' μετά από σέντρα του Μάρτινς και λανθασμένη απομάκρυνση, η μπάλα έφτασε στον Καψάλη ο οποίος από κοντά πλάσαρε για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι στο 30' έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσιμίκα, που έκανε φάουλ στον Μάρτινς όταν αυτός ήταν έτοιμος να βγει τετ α τετ. Η πίεση της Δόξας συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, αλλά το 1-0 δεν άλλαξε.

Στην επανάληψη, τα Τρίκαλα κατάφεραν στην πρώτη ουσιαστικά καλή τους στιγμή να ισοφαρίσουν. Συγκεκριμένα, στο 67' ο Πάνος σέντραρε, οι αμυντικοί δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν και ο Τριανταφυλλάκος που έγινε κάτοχος της μπάλας ανενόχλητος σούταρε για το 1-1. Οι γηπεδούχοι, στο 71' ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Δούμστιου από τον Κούλπα και στο 82' ήρθε η ανατροπή! Ο Τριανταφυλλάκος εκτέλεσε απευθείας φάουλ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2 το οποίο έμεινε μέχρι τέλους παρά την τεράστια πίεση της Δόξας.

Με αυτή τη νίκη τα Τρίκαλα βρίσκονται πλέον πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και περιμένει τα αποτελέσματα της Κυριακής.

Οι συνθέσεις:

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Μένκα, Πεταυράκης, Ρουγκάλας, Καψάλης, Σιώπης, Μακρής, Πατράλης, Κρητικός (36' Κασασόλα, 63' Αυγενικού), Μάρτινς, Μπαϊκαρά (83' Σαμπανίδης), Δούμτσιος.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Ταΐρης, Πάνος, Νιάρος (40' Ντόσης), Κούλπας (75' Ντιαλό), Συριόπουλος, Τσιάρας, Τριανταφυλλάκος, Γκουγκούδης (65' Σισέ), Τσιμίκας, Καπός, Μαρκόφσκι.