Στην αποκάλυψη ότι, πριν πετάξουν ζωντανή την 21χρονη φοιτήτρια στη θάλασσα, οι δράστες τής είχαν δέσει με σκοινί τα πόδια για να σιγουρευτούν ότι θα πνιγεί προχώρησαν οι συνήγοροι υπεράσπισης της οικογένειάς της.
Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή τους, που δημοσιεύει ο «ΑΝΤ1», αναφέρουν, μεταξύ άλλων, ότι «η πρώτη αναμφισβήτητη δήλωσή μας είναι ότι οι δράστες, πριν πετάξουν τη δυστυχή κοπέλα στη θάλασσα, επειδή πιθανότατα όχι μόνο ήταν εν ζωή, αλλά επειδή είναι βέβαιο ότι, μόλις το σώμα της θα ερχόταν σε επαφή με το κρύο νερό, έστω και αν είχε χάσει προσωρινά τις αισθήσεις της, θα συνερχόταν, της έδεσαν με σκοινί και τα δύο πόδια, για να είναι βέβαιοι ότι θα πνιγεί. Έτσι βρέθηκε με δεμένα τα πόδια από αυτούς που ανακάλυψαν το πτώμα της.
Η δεύτερη δήλωσή μας είναι ότι, όποιος προσπάθησε ή προσπαθεί κατά παράβαση του άρθρου 365 Ποινικού Κώδικα (προσβολή μνήμης νεκρού) να προσβάλει τη μνήμη της δυστυχούς αυτής κοπέλας, καλυπτόμενος στον δυστυχώς ανεξέλεγκτο χώρο του διαδικτύου, όσο ψηλά κι αν είναι, θα βρεθεί, θα μηνυθεί και θα εναχθεί από το γραφείο μας για λογαριασμό της οικογενείας, η οποία θα απαιτήσει και εύλογη αποζημίωση».
Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν βρεθεί τα ρούχα της 21χρονης τη μοιραία βραδιά, αλλά και το ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο οι δράστες τη χτύπησαν.
Ο 19χρονος και ο 21χρονος απολογούνται την Παρασκευή.

naftemporiki.gr