Παραδόθηκε χθες γύρω στις 9 το βράδυ στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, ο 39χρονος φερόμενος ως δράστης της άγριας δολοφονίας της 75χρονης Ευθαλίας Αβραμίδου-Αλεξούλη, η οποία βρέθηκε κατακρεουργημένη με 42 μαχαιριές, σε αποθήκη του υπογείου της πολυκατοικίας, όπου διέμενε, το Σάββατο το μεσημέρι.
Ο 39χρονος φέρεται να έφθασε στην Αστυνομική Διεύθυνση με το δίκυκλό του και να παραδόθηκε στους αστυνομικούς χωρίς συνήγορο υπεράσπισης, αν και φέρεται να έχει ζητήσει γνωστό δικηγόρο του Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, κρυβόταν σε σπίτι στον Βόλο, ενώ φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς, πως δεν ήταν ο εαυτός του κατά την ώρα του εγκλήματος, αλλά δεν έκανε δήλωση μεταμέλειας.
Ο 39χρονος φέρεται να υποστήριξε πως ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών την στιγμή της δολοφονίας της 75χρονης νονάς του. Παράλληλα με τον ισχυρισμό του παρέδωσε μια νάιλον συσκευασία η οποία περιείχε υπολείμματα λευκής ουσίας.
Ακόμη υποστήριξε πως σκότωσε την 75χρονη γυναίκα μέσα στο διαμέρισμα της, την μετέφερε στο υπόγειο και μετά επέστρεψε στο σπίτι, για να καθαρίσει με την ησυχία του τα αίματα αλλά και τα ίχνη του. Μάλιστα φέρεται να επέστρεψε σπίτι του και να κοιμήθηκε, χωρίς να πει τίποτα στην σύζυγό του…
Ο 39χρονος κρατείται, ενώ σήμερα το πρωί της Τρίτης θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή και του εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας. Στο μεταξύ η ιατροδικαστική εξέταση της άτυχης γυναίκας ολοκληρώθηκε και σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα φέρει 42 μαχαιριές από αντικείμενο μικρό, αιχμηρό – όχι απαραίτητα αντικείμενο σπιτιού – σε πρόσωπο, θώρακα, κοιλιά, καρδιά. Η ώρα θανάτου προσδιορίζεται την Πέμπτη μεταξύ 12 – 2 το μεσημέρι. Η κηδεία της άτυχης 75χρονης έχει οριστεί για σήμερα το πρωί στο κοιμητήριο «Κούκος». Προκαλεί πάντως εντύπωση ότι το Σάββατο κι ενώ φέρεται να είχε διαπράξει τη δολοφονία, ανέβασε μία φωτογραφία του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

e-thessala.gr