Στη φυλακή οδηγήθηκε χθες ο 33χρονος από την Αθήνα, που κατηγορούνταν για κατοχή κατ’ εξακολούθηση, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Ο 33χρονος απολογήθηκε στον ανακριτή και με την σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα υπηρεσίας Πρωτοδικών Βόλου κρίθηκε προφυλακιστέος.
Φέρεται απολογούμενος να δήλωσε πως είναι πρώην χρήστης, πως παρακολουθούσε πρόγραμμα στον ΟΚΑΝΑ και πως την ποσότητα των 415 γραμμαρίων ηρωίνη του την έδωσε ένας άγνωστος στην Αθήνα, για να την μεταφέρει με το λεωφορείο στο Βόλο, όπου και συνελήφθη στον Υπεραστικό Σταθμό λεωφορείων.
Μάλιστα φέρεται να δήλωσε ότι θα έπαιρνε 800 ευρώ για την μεταφορά. Πάντως φέρεται να παραδέχθηκε πως το φορτίο ήταν παράνομο. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε έρευνα που διενήργησε η αστυνομία στην οικία του στην πρωτεύουσα, βρέθηκε κι εκεί ποσότητα ναρκωτικών.
Είχε συλληφθεί τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών. Ειδικότερα, ο 33χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς, τη στιγμή που αποβιβαζόταν από υπεραστικό λεωφορείο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, κατελήφθη να κατέχει εντός σακιδίου μια αυτοσχέδια συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 415 γραμμαρίων, που αντιστοιχούν σε 4.000 δόσεις στην πιάτσα των ναρκομανών. Πάντως, σύμφωνα με γνωρίζοντες τους δρόμους των ναρκωτικών, η σύλληψή του φαίνεται να ήταν «καρφωτή», προκειμένου να διέλθει μεγαλύτερη ποσότητα ναρκωτικών… Ο 33χρονος εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο, που όρισε το Δικαστήριο.

e-thessalia.gr