Σε άλλη μία υπόθεση βιασμού εμπλέκεται ο 20χρονος Αλβανός που έχει προφυλακιστεί για τον βιασμό και την δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.
Η παραπάνω εξέλιξη έγινε γνωστή μετά την εξιχνίαση από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου υπόθεσης βιασμού μίας 19χρονης, που σημειώθηκε στο νησί την 1η Δεκεμβρίου 2018, δηλαδή τρεις ημέρες μετά τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ερευνών για την υπόθεση του βιασμού της 19χρονης, εντοπίσθηκε χθες το βράδυ και προσήχθη στη Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου ένας 23χρονος Ρομά, ο οποίος ομολόγησε ότι μαζί με τον προφυλακισμένο 20χρονο Αλβανό βίασαν από κοινού 19χρονη.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι δύο νεαροί το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου 2018 φέρεται να οδήγησαν τη 19χρονη σε παραλιακή περιοχή στην πόλη της Ρόδου, όπου την εξανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις και συνουσία. Όπως μεταδίδει η «Δημοκρατική» η 19χρονη είναι άτομο με ειδικές ανάγκες.
Σε βάρος τόσο του 23χρονου, όσο και του 20χρονου Αλβανού σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουρηματικού χαρακτήρα, η οποία υποβλήθηκε άμεσα στον αρμόδιο Εισαγγελέα και ακολούθησε η έκδοση σχετικών ενταλμάτων σύλληψης.
Ο 23χρονος Ρομά, ομολόγησε την πράξη του και σήμερα πρόκειται να προσαχθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

naftemporiki.gr με πληροφορίες και από ΑΜΠΕ