Tη ζωή του έχασε ένας 19χρονος στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης μετά από επίθεση που δέχθηκε με μαχαίρι, με τις μαρτυρίες από το αιματηρό επεισόδιο να σοκάρουν.
Το τραγικό συμβάν συνέβη περίπου στη 01.00 μετά τα μεσάνυχτα, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως το κίνητρο της επίθεσης ήταν οπαδικές διαφορές.
Κατά τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσε η αστυνομία, οι τρεις νεαροί κινούνταν επί της οδού Γαζή όταν δέχθηκαν τη δολοφονική επίθεση από δράστες που επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα.
Ο 19χρονος φέρεται να υπέκυψε επιτόπου στα τραύματά του, ενώ οι δύο τραυματίες, αντίστοιχα 19 και 20 ετών, έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο Παπανικολάου.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του thestival, άτομο που επέβαινε σε ένα λευκό όχημα, μάρκας BMW, κινήθηκε πεζό προς τον 19χρονο και τους δύο φίλους του. Πριν προλάβουν να αντιληφθούν τι συμβαίνει τους είπε: «Γαμ… τον Άρη σας ρε μ…» και στη συνέχεια άρχισε να τους χτυπά με το μαχαίρι. Ο 19χρονος δέχτηκε μαχαιριά στο εσωτερικό μέρος του ποδιού του, κοντά στην βουβωνική χώρα. Ο δεύτερος νεαρός έφερε τραύμα στο κεφάλι και τον θώρακα. Το τρίτο μέλος της παρέας δέχτηκε μαχαιριά στον γλουτό.
Ένοικος σε παρακείμενη πολυκατοικία ανέφερε στο Voria.gr ότι περίπου στη 1 ακούστηκε μια φασαρία στη γειτονιά, με άτομα να φωνάζουν, ωστόσο όλα όπως λέει «έγιναν σε ελάχιστο χρόνο».
Μια ακόμη γυναίκα που μένει σε παρακείμενη πολυκατοικία αναφέρει στη Voria.gr ότι μετά τις 12.30 άκουσε φασαρία. «Άκουσα φωνές από το πίσω μπαλκόνι, φασαρία, είδα κάτι παιδιά να τρέχουν από το σχολείο προς τη Νικολάου Πλαστήρα και να φωνάζουν “που είναι το κινητό, πάρε την αστυνομία” και να τρέχουν προς την Παπαναστασίου».
Όπως σημειώνει πάντως το thestival, η αστυνομία έχει στη διάθεσή της βίντεο από παρακείμενα καταστήματα, ενώ κλιμάκιο της υποδιεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών συνέλεξε στοιχεία από το σημείο που σημειώθηκε το περιστατικό.
Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τουλάχιστον δεκαπέντε προσαγωγές υπόπτων και εξετάζεται η ενδεχόμενη εμπλοκή τους στο επεισόδιο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ