Ένας 46χρονος Λαρισαίος, σύμφωνα με την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, είναι ο ληστής περιπτέρων και παντοπωλείου της Λάρισας.

Ο 46χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» συνελήφθη χθες το μεσημέρι, αναζητούνταν από την ΕΛ.ΑΣ. από τον περασμένο Ιανουάριο με αφορμή δυο ληστείες, η πρώτη σε περίπτερο και η δεύτερη σε παντοπωλείο.

Ο 46χρονος συνελήφθη μετά από έρευνα καθώς αργά το βράδυ της Πέμπτης, φορώντας κράνος και με την απειλή πιστολιού απείλησε υπάλληλο περιπτέρου στη συνοικία του Αγίου Θωμά.

Ο 46χρονος προσέγγισε πεζή το περίπτερο, με τη ληστεία να μην ολοκληρώνεται χάρη στην αντίδραση του υπαλλήλου και τον δράστη να επιβιβάζεται στη συνέχεια στη μοτοσικλέτα που είχε σταθμεύσει σε απόσταση από το περίπτερο. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας ταυτοποίησαν τον 46χρονο.

Για να αποδειχθεί από την έρευνα πως με την απειλή πιστολιού στις 9 Ιανουαρίου είχε ληστέψει υπάλληλο κεντρικού περιπτέρου αποσπώντας 1.000 ευρώ, ενώ με την απειλή μαχαιριού επίσης και με τη συνδρομή
συνεργού στις 19 Ιανουαρίου είχε κλέψει 360 ευρώ από συνοικιακό παντοπωλείο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον των εισαγγελικών αρχών.

Ελευθερία