Για πιθανή εμπλοκή του σε τρία ακόμη περιστατικά διερευνάται ο 22χρονος που συνελήφθη την Πέμπτη ύστερα από δημόσια καταγγελία μίας κοπέλας στη Νέα Σμύρνη.
Ο 22χρονος που αναγνωρίστηκε από την παθούσα και ταυτοποιήθηκε ακολούθως από την αστυνομία, συνελήφθη μόλις τέσσερις ώρες μετά τη δημοσιοποίηση, στο facebook, της υπόθεσης.
Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Τα περιστατικά για τα οποία ερευνάται κατά πόσον έχει συμμετάσχει έχουν συμβεί σε Παλαιό Φάληρο, Νέα Σμύρνη και στην περιοχή της Ακρόπολης.
Στην ανάρτησή της, η οποία έκανε τάχιστα το γύρο το διαδικτύου, η κοπέλα ανέφερε:
«Χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος τύπος με ακολούθησε για 300 μέτρα, από το τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι μου. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βγάλει το μόριο του καθώς έρχεται προς εμένα.
Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα.
Αν τον αναγνωρίσει κάποιος παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου.
Έχει γίνει ήδη καταγγελία στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης», αναφέρει η κοπέλα.
Λίγες ώρες μετά την καταγγελία, ο καταγγελόμενος αναγνωρίστηκε και η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του.
Στην ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:
«Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 6-5-2021 στη Νέα Σμύρνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, 22χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Μετά από καταγγελία ημεδαπής, άτομο την προσέγγισε πρώτες πρωινές ώρες της 6-5-2021 κατά την επιστροφή στην οικία της, προσβάλλοντας την αξιοπρέπεια της στο πεδίο της γενετήσιας ζωής της.
Κατόπιν ενδελεχής έρευνας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νέας Σμύρνης και με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, ταυτοποιήθηκε και στη συνέχεια εντοπίστηκε και συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της ανωτέρω πράξης.
Ο κατηγορούμενος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ