Εξιχνιάστηκαν έπειτα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου οκτώ περιπτώσεις κλοπών, τετελεσμένες και σε απόπειρα που διαπράχθηκαν σε καταστήματα της πόλης του Βόλου. Xθες το πρωί συνελήφθησαν στο Βόλο, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, τρία άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.
Ειδικότερα, οι τρεις δράστες σήμερα το πρωί εισήλθαν σε κατάστημα με σκοπό να αφαιρέσουν αντικείμενα, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν από προστρέξαντες αστυνομικούς.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι οι προαναφερόμενοι το παραπάνω χρονικό διάστημα διέπραξαν μία κλοπή σε κατάστημα, από το οποίο αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό, καθώς και τρεις ακόμη απόπειρες κλοπών καταστημάτων.
Επιπρόσθετα, προέκυψε ότι στις 17 Ιουλίου δύο από τους προαναφερόμενους δράστες μαζί με άλλο συνεργό τους, ο οποίος αναζητείται, διέπραξαν τρεις κλοπές σε καταστήματα, από τα οποία αφαίρεσαν χρηματικά ποσά, είδη ρουχισμού και ένα κινητό τηλέφωνο. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

e-thessalia.gr