Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη μια 33χρονη στη Σκιάθο η οποία έπεσε θύμα απάτης, μετά από τηλεφώνημα άγνωστης που της ζήτησε βοήθεια για αγοραπωλησία και της έστειλε κωδικό στο τηλέφωνό της δήθεν για να την πληρώσει.
Η απάτη έγινε στις 4 σήμερα το απόγευμα και η γυναίκα έκανε άμεσα καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου.
Η 33χρονη δέχτηκε τηλεφώνημα από άγνωστη γυναίκα που της είπε ότι καλεί εκ μέρους υπαρκτού προσώπου στο νησί, ζήτησε τις υπηρεσίες της για να πουλήσει ένα οικόπεδο και είπε ότι θα της στείλει προκαταβολή για να κλείσουν τη συμφωνία.
Η παθούσα δέχτηκε sms στο κινητό της τηλέφωνο με λινκ στο οποίο ζητούνταν να βάλει έναν κωδικό για να επικαιροποιήσει τα στοιχεία της, το έκανε, για να μπουν τα χρήματα στον τραπεζικό της λογαριασμό, αλλά αποδείχτηκε ότι επρόκειτο για απάτη.
Μετά από λίγη ώρα δέχτηκε τηλεφώνημα από την τράπεζά της και ενημερώθηκε ότι έλειπε από τον λογαριασμό της ποσό 26.100 €!
Μετά το σοκ που έπαθε η 33χρονη διαπίστωσε, μέσω του ebanking της ότι τα χρήματα μεταφέρθηκε σε λογαριασμό άλλης τράπεζας, ενώ άμεσα έκανε καταγγελία στο Α.Τ. Σκιάθου που διενεργεί προανάκριση.

magnesianews.gr