Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν χθες το πρωί μέσα και έξω από σούπερ μάρκετ στην οδό Ιωλκού στον Βόλο, όταν μια 29χρονη έκλεψε καλλυντικά, έγινε αντιληπτή από τις κάμερες και όταν πήγαν ταμίες να τη σταματήσουν άρχισε να τις χτυπά. Επίσης έπιασε από τον λαιμό τον διευθυντή του καταστήματος!
Η γυναίκα μπήκε σε σούπερ μάρκετ και έκλεψε καλλυντικά (κρέμες προσώπου κλπ.) αξίας 80 €, τα οποία έβαλε στις τσέπες του μπουφάν της. Έγινε αντιληπτή όμως από τις κάμερες του καταστήματος και όταν έβγαινε, δύο ταμίες προσπάθησαν να τη σταματήσουν. Τότε η 29χρονη κλώτσησε τη μία υπάλληλο και χτύπησε στο πρόσωπο τη δεύτερη, για να προλάβει να φύγει.
Οι υπάλληλοι όμως, τη σταμάτησαν έξω από το μάρκετ, την οδήγησαν ξανά στο κατάστημα και περίμεναν την Αστυνομία που είχε ειδοποιηθεί για να τη συλλάβει.
Στο διάστημα εκείνο ο διευθυντής έβγαλε από τις τσέπες του μπουφάν της τα καλλυντικά που είχε κλέψει και η κατηγορούμενη, στην προσπάθειά της να αντισταθεί τον έπιασε από τον λαιμό!
Τελικά στο κατάστημα πήγαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου που τη συνέλαβαν και την οδήγησαν στα Δικαστήρια, στο πλαίσιο του αυτόφωρου.
Σε βάρος της 29χρονης ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ληστρική κλοπή, γιατί άσκησε βία για να αποσπάσει τα είδη που είχε κλέψει, ελαφρά σωματική βλάβη κατά συρροή, γιατί χτύπησε τις δυο υπαλλήλους και παράνομη βία σε βάρος του διευθυντή του καταστήματος.
Η κατηγορούμενη, που δεν είχε δικηγόρο, παραπέμφθηκε στον ανακριτή, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη, ενώ μέχρι τότε κρατείται.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα αρνήθηκε ότι έκλεψε τα καλλυντικά, κατέθεσε ότι ήταν δικά της και της τα πήραν με τη βία και κατηγόρησε τον διευθυντή ότι στην προσπάθειά του να της τα αποσπάσει, ξήλωσε την τσέπη του μπουφάν της. Η 29χρονη είχε επίσης κατηγορηθεί για ληστεία το 2013, ενώ έχει εκτίσει και ποινή φυλάκισης.

magnesianews.gr