20χρονος μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο ΠΓΝΛ

Σοβαρό τροχαίο με εκτροπή μεγάλου κυβισμού μηχανής σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (18/2) κοντά στον Άγιο Γεώργιο Τυμφρηστού.

Κάτω από συνθήκες που εξετάζει το ΑΤ Σπερχειάδας, ο 20χρονος οδηγός της μηχανής έχασε τον έλεγχό της με αποτέλεσμα να βρεθεί σε παρακείμενο χωράφι και να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και στο σώμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport παρά το σοβαρό τραυματισμό του, ο νεαρός βγήκε μόνος του στο δρόμο και ειδοποίησε ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο και τον διακόμισε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης και από κει στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Εκεί, οι γιατροί διέγνωσαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και έκριναν τη διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας όπου και μεταφέρθηκε διασωληνωμένος.

lamiareport.gr

Tο thessalianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.