Οι πρώτες ποινές επιβλήθηκαν από τη ΔΕΑΒ με βάση τον νόμο Βρούτση, και στο πλαίσιο αυτό ανακοίνωσε ότι επιβάλλει πρόστιμο 15 χιλιάδων ευρώ στον Αχιλλέα Μπέο, για ρατσιστική επίθεση προς τον ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς, Ανδρέα Τετέι.

Η απόφαση κάνει λόγο για ποινή για τη συμπεριφορά του Αχιλλέα Μπέου απέναντι στον Τετέι, καθώς ο πρόεδρος του ΝΠΣ Βόλος τον αποκάλεσε «μαϊμού» στο παιχνίδι Κηφισιά-ΝΠΣ Βόλος.

Η απόφαση της ΔΕΑΒ: «Διοικητική κύρωση (πρόστιμο) δεκαπέντε χιλιάδων (15.000) ευρώ στον κ. Μπέο Αχιλλέα για τη συμπεριφορά απέναντι στον ποδοσφαιριστή κ. Αντρέα Τετέι, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΕ Κηφισιά – ΠΑΕ Βόλος για το πρωτάθλημα της Super League, που διεξήχθη στις 11/02/2024 στο δημοτικό γήπεδο Καισαριανής, σύμφωνα με το άρθρο 1 παρ.2 του ν.4326/2015, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο 9 του ν.5085/2024».

Υπενθυμίζεται ότι και ο Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, έχει ασκήσει πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Αχιλλέα Μπέου και της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, για τη ρατσιστική επίθεση στον παίκτη της Κηφισιάς, με την εκδίκαση να μετατίθεται για τη Δευτέρα 26 του μηνός.

magnesianews.gr