Επιστροφή του βαθμού που πρωτοδίκως είχε αφαιρεθεί από τον Ολυμπιακό από τον αθλητικό δικαστή της Σούπερ Λίγκας αποφάσισε το CAS, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η ποινή αφορά την τιμωρία των «ερυθρόλευκων» για τον τραυματισμό του Χουάνκαρ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (22/10), που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, με το πειθαρχικό όργανο να επιβάλλει μηδενισμό των «ερυθρόλευκων», κατακύρωση του παιχνιδιού στους «πράσινους» και -1 βαθμό στον Ολυμπιακό.

Η εκδίκαση της προσφυγής που άσκησε η πειραϊκή ομάδα μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων/ΕΠΟ που είχε διατηρήσει την πρωτόδικη ποινή του αθλητικού δικαστή, εκδικάστηκε την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου ενώπιον του Αθλητικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της Λοζάνης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο αγώνας κατακυρώνεται στον Παναθηναϊκό μαζί με τους τρεις βαθμούς, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» θα δουν να τους επιστρέφεται ο ένας βαθμός που τους είχε αφαιρεθεί.

Πρακτικά, ο Ολυμπιακός θα έχει 54 βαθμούς και θα δει την απόστασή του από την πρώτη θέση και την ΑΕΚ να μειώνεται στους 4 πόντους, από τον δεύτερο ΠΑΟΚ στους 3 και από τον Παναθηναϊκό στον έναν βαθμό.

naftemporiki.gr