Να δώσει τέλος στην εκλογολογία επιχείρησε για ακόμη μία φορά ο πρωθυπουργός. Κατά τη δεξίωση για την 48η επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης προέτρεψε τους δημοσιογράφους να πάνε... κανονικά διακοπές, αφού όπως είπε ούτε οι εκλογές ούτε ο ανασχηματισμός βρίσκονται στα σχέδιά του. 

«Εμείς θα συνεχίσουμε τις περιοδείες μας. Θα φανεί ποιος έχει την καλύτερη πολιτική φυσική κατάσταση. Ούτε εκλογές θα γίνουν, ούτε ανασχηματισμός. Φύγετε για διακοπές άνετα» είπε σε πηγαδάκι με δημοσιογράφους. 

Ο πρωθυπουργός είπε, επίσης, ότι ο μόνος που είχε διάθεση για κουβέντα ήταν ο κ. Κουτσούμπας, με τον γενικό γραμματέα της Κ.Ε. του ΚΚΕ να απαντά ότι «εγώ στόμα έχω και μιλιά δεν έχω».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ρωτήθηκε για το πώς πέρασε τον κορωνοϊό και απάντησε ότι ανάρρωσε και γρήγορα και ήταν και ασυμπτωματικός.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, από την πλευρά του, ανέφερε σε δημοσιογράφους πως τον Δεκαπενταύγουστο θα μεταβεί στο Μόντρεαλ του Καναδά για συναντήσεις με την ομογένεια.

naftemporiki.gr