Από το καλό στο καλύτερο φαίνεται πως πηγαίνει η υγεία της 8χρονης η οποία δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι την Κυριακή του Πάσχα.
Η μικρή Αλεξία, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Παίδων «Παν. & Αγλαΐας Κυριακού», αποσωληνώθηκε χθες, όπως αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν. Ωστόσο, σημειώνεται πως υπάρχει περίπτωση η μικρή να επαναδιασωληνωθεί εάν επιδεινωθεί η αναπνευστική της λειτουργία.
Όσον αφορά το επίπεδο συνείδησης, οι γιατροί αναφέρουν ότι η 8χρονη έχει ανοιχτά τα μάτια της, κινεί τα άκρα της ομότιμα κατόπιν ερεθίσματος και προφέρει ήχους, ωστόσο δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον.
Η κατάστασή της, αν και προοδευτικά βελτιούμενη, παραμένει βαριά» αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν.
Υπενθυμίζεται πως την περασμένη εβδομάδα η μικρή Αλεξία είχε ξυπνήσει και είχε πιάσει το χέρι της μητέρας της, στέλνοντας αισιόδοξα μηνύματα για τη μάχη που δίνει.
Οι συγκινητικές ευχές παιδιών
Τις προηγούμενες ημέρες, έναν ιδιαίτερο τρόπο επέλεξαν τα παιδιά από τα Ανώγεια της Κρήτης για να στείλουν τις ευχές του για γρήγορη ανάρρωση στην 8χρονη Αλεξία.
«Αλεξία σ’αγαπάμε», με αυτή τη φράση που σχημάτισαν με κεριά, τα παιδιά από τα Ανώγεια θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα ελπίδας στην 8χρονη.
Τα παιδιά των Ανωγείων μαζί με τον ιερέα του ιστορικού χωριού της Κρήτης άναψαν κεριά σχηματίζοντας τη φράση με την ελπίδα να γίνει το θαύμα και η μικρή Αλεξία να γίνει καλά.

(in.gr)