Για μία τρύπα στο νερό που έχει γίνει στη διερεύνηση της υπόθεσης Novartis φαίνεται να έχει μιλήσει ο Ιωάννης Αγγελής που σύμφωνα με πληροφορίες έχει πει πως δεν έχουν έρθει νόμιμα στοιχεία.
Ιδιαίτερη κριτική άσκησε στους χειρισμούς της Ελένης Τουλουπάκη και φέρεται να έχει πει πως δεν τον ενημέρωνε για έγγραφα. Παράλληλα αναφέρθηκε σε συνομιλία που είχε με εκπρόσωπο του FBI και σε αναφορά ότι δεν γνώριζε να υπήρχε ευθύνη πολιτικών προσώπων, λέγοντας πως αυτό το γνώρισαν και υπουργοί.
Παράλληλα ο αντεισαγγελέας Ιωάννης Αγγελής φέρεται να έχει αναφερθεί και στον Αλέξη Τσίπρα και στο δίλημμα σχετικά με τα όσα συνέβαιναν στο εσωτερικό της κυβέρνησης. Σύμφωνα με πληροφορίες είπε πως υπήρχαν δύο γραμμές: Μία του «Ρασπούτιν» που έλεγε ότι με αυτή την τακτική το κόμμα θα πάρει επιπλέον 3% και η δεύτερη γραμμή των Καλογήρου - Τζανακόπουλου που διαφωνούσε.
Μάλιστα φέρεται να έχει ζητήσει κατ' αντιπαράσταση εξέταση με τον πρώην υπουργό Μιχάλη Καλογήρου, την πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένια Δημητρίου και την Μαρία Παπασπύρου  .

naftemporiki.gr