Η Δόξα Δράμας κράτησε τον Απόλλωνα Λάρισας στο 0-0 και του έκοψε την... φόρα ανόδου που είχε.
Απόλλων Λάρισας - Δόξα Δράμας 0-0

Σε έναν κακό ποιοτικά παιχνίδι, ο Απόλλων Λάρισας δεν τα κατάφερε απέναντι στην Δόξα Δράμας μένοντας στο 0-0, επιτρέποντας στους διώκτες της να την πλησιάσουν σε απόσταση αναπνοής.
Το πρώτο 45λεπτο, δεν είχε κάποια ιδιαίτερα καλή στιγμή για τις δύο ομάδες και το 0-0 έμεινε ως φυσικό επόμενο. Αντίθετα, στην επανάληψη, είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα Πόντου όταν ο Λούκας Ράμος έκανε ένα πολύ καλό σουτ και ο Μένκα παραχώρησε κόρνερ. Άλλη καλή στιγμή δεν είχαμε στο παιχνίδι και το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Κοντοές, Σουλιώτης, Χατζής, Λούκας Ράμος, Τασιούλης (87' Γαρυφαλλόπουλος), Μαρκολίνο (73' Λίταινας), Πολέτο, Λουκάο.
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Μένκα, Πεταυράκης (74' Κρητικός, 82' Ανδρέου), Ρουγκάλας, Καψάλης, Μακρής, Πατράλης, Ριζογιάννης, Μάρτινς, Μπαϊκαρά, Πέρεθ (75' Σιώπης), Κουσκουνάς.

Bόλος - Πλατανιάς 3-1
Με εντυπωσιακή επιθετική αποτελεσματικότητα στο πρώτο ημίχρονο, όταν σκόραρε τρία γκολ, ο Βόλος επικράτησε του Πλατανιά με 3-1 και ανέβηκε στη δεύτερη θέση.
Οι Θεσσαλοί ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο 45λεπτο, επιβάλλοντας εξαρχής τον ρυθμό τους κι έχοντας πλούσια παραγωγή στην επίθεση. Μόλις στο 12’ μετά το κόρνερ του Πίτου, ο Γκαλίτσιος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.
Στο 33’ ο Μάντζης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, φτάνοντας παράλληλα τα έξι στη φετινή σεζόν, ενώ στο 44’ ο Λούκας Γκαρσία νίκησε τον Γκοτ, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά τη νίκη για τον Βόλο πριν καν την ανάπαυλα.
Το μόνο που κατάφερε ο Πλατανιάς ήταν να μειώσει με τον Μπιανκόνι στο 56’, ενώ λόγω της αποβολής του Νίλι στο 72’ έμεινε με 10 παίκτες ως το τέλος, μη μπορώντας να αποφύγει την πρώτη ήττα στη φετινή Football League.
Πλέον ο Βόλος βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 19 βαθμούς, ενώ οι Χανιώτες έμειναν στην τέταρτη θέση με 15.
Οι συνθέσεις:
ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Ουνγιαλίδης, Καμπαγέρο, Πίτου Γκαρσία, Λούκας Γκαρσία, Κότο (71’ Δόρης), Ηλιόπουλος (78’ Πίσπας), Μάντζης
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Καραγκούνης, Τσαμούρης, Κόρτσταμ, Ουές, Ρουσσάκης, Σινγκ, Μποσέτι (64’ Λάζιτς), Νίλι, Παπανικολάου, Μπιανκόνι

Τρίκαλα - Ηρόδοτος 2-0
Σημαντικό τρίποντο πήραν τα Τρίκαλα απέναντι στον Ηρόδοτο. Η ομάδα των Τρικάλων επικράτησε 2-0 των Κρητικών και πήρε ανάσα, πιάνοντας τους υπόλοιπους στην ουρά της βαθμολογίας με 6 βαθμούς.
Το σκορ άνοιξε στο 11' ο Συμελίδης, με τα Τρίκαλα να είναι ανώτερα σε όλο το παιχνίδι και να φτάνουν και σε δεύτερο τέρμα στο 36' με τον Σταματάκο. Στην επανάληψη ο Ηρόδοτος ανέβηκε και έψαξε το γκολ που θα τον έβαζε και πάλι στην αναμέτρηση, χωρίς αποτέλεσμα. Κάπως έτσι, τα Τρίκαλα πήραν τη νίκη κι κατάφεραν να πανηγυρίσουν το δεύτερο τρίποντό τους στο πρωτάθλημα.
ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Ταΐρης, Πάνος, Νιάρος, Γκότοβος, Συριόπουλος, Τσιάρας, Γιουκαρής (86' Κούλπας), Γκουγκούδης (67’ Ράντι), Τριανταφυλλάκος, Συμελίδης, Σταματάκος (77’ Καπός).
ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Αρμάντο Φουτσίνι): Κασμερίδης, Προβυδάκης (8’ Αυγενικού), Μπάμπης, Φραγκουλάκης, Αργκιλέσι (75’ Κονέ), Μασάδο, Κασαπάκης, Γιαλούσης, Δαμιανάκης (46’ Σμυρλής), Κωνσταντινίδης, Κανδηλάκης

gazzeta.gr