Στην κυκλοφορία δόθηκε σήμερα η γέφυρα της Διάβας βάζοντας τέλος στην ταλαιπωρία των κατοίκων του χωριού όσο και όλης της περιοχής.
Μετά από 27 μήνες ταλαιπωρίας, σεναρίων και γεγονότων… η γέφυρα δόθηκε προς χρήση των πολιτών με τις ευχές όλων να μην ξανασυμβεί κάτι για τρίτη φορά!
Στις δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Τρικάλων κα Ντιντή ανέφερε πως η γέφυρα σε ακραία καιρικά φαινόμενα θα κλείνει έως ότου ολοκληρωθούν και τα τεχνικά έργα στην κοίτη του ποταμού! Ωστόσο η γέφυρα είναι ασφαλής και η χρήση της θα γίνεται πλέον κανονικά.
Δηλώσεις έκανε και ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος ο οποίος ευχαρίστησε όσους πάλεψαν για να ξαναγίνει η γέφυρα και να δοθεί στην χρήση για τους πολίτες!
kalabakacity.gr










