Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές ανακοίνωσε με γραπτή του δήλωση ο βουλευτής Σερρών, Κώστας Καραμανλής, το όνομα του οποίου αναφέρεται στη δικογραφία για τον OΠΕΚΕΠΕ

«Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση των αρμοδίων αρχών μαζί με τους συναδέλφους μου βουλευτές, με τους οποίους φερόμαστε ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Είμαι αθώος και θα αποδείξω την αθωότητά μου όπου κληθώ.

Θα συνεχίσω να τιμώ την εντολή των συμπολιτών μου, ως οφείλω, μέχρι τη λήξη της θητείας της παρούσας Βουλής.

Επειδή όμως, η πολιτική για εμένα δεν είναι αυτοσκοπός, δηλώνω ότι δεν προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές», αναφέρει στη δήλωσή του ο Κ. Καραμανλής.

Την εξέλιξη είχε προαναγγείλει σε σημερινό της δημοσίευμα η «Κ», όπου σημείωνε πως ο βουλευτής Σερρών είχε την Παρασκευή επικοινωνία με το Μέγαρο Μαξίμου.

Σημειώνεται πως θα είναι η πρώτη φορά από το 1974 που στην Βουλή των Ελλήνων δεν θα υπάρχει βουλευτής με το όνομα «Καραμανλής». 

H KAΘΗΜΕΡΙΝΗ