Όπως έγραφε από χθες το in χιλιάδες αυτοκίνητα είναι θαμμένα στο χιόνι στα Βόρεια Προάστια, όπως και είσοδοι υπόγειων και υπέργειων γκαράζ.

Οι ιδιοκτήτες τους αναμένουν τα μηχανήματα των Δήμων να ανοίξουν τους δρόμους και να απεγκλωβίσουν τα οχήματά τους. Όμως, η …«ιδιωτική πρωτοβουλία» είδε ευκαιρία στην κρίση.

Στα Βόρεια προάστια και σε περιοχές όπως το Πάτημα Βριλησίων, Χαλανδρίου και Γέρακα εμφανίστηκε ειδικό συνεργείο, εξοπλισμένο με φτυάρια και ξύστρες και προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ιδιοκτήτες ΙΧ που δεν επιθυμούν ή δεν μπορούν να ασχοληθούν με χειρωνακτική εργασία.

Με 10 ευρώ αναλαμβάνουν να ξεθάψουν το αυτοκίνητο από το χιόνι και να καθαρίσουν το οδόστρωμα ώστε να μπορεί να βγει με ευκολία το αυτοκίνητο από τη θέση που έχει παρκάρει.

Ταυτόχρονα, καθαρίζουν το αυτοκίνητο από τα χιόνια, το παρμπρίζ με ειδική ξύστρα και το όχημα είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει και να βγει στο δρόμο με ευκολία.

Αν χρειαστεί, βάζουν και ένα «χεράκι» και σπρώχνουν για να μπορέσει ο ιδιοκτήτης να μπει στον δρόμο, ο οποίος όμως εξακολουθεί να έχει πυκνοστρωμένο αλλά και παγωμένο χιόνι.

in.gr