Λαμπρός ο εορτασμός της Ζωοδόχου Πηγής

«Προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής είναι να συνεχιστεί το κοινωνικό έργο της ΔΕΥΑΛ, που είναι συνυφασμένη με τη Λάρισα και την ιστορία της, πάντα σε συνεργασία με τους εργαζόμενους, που είναι η “ψυχή” της Δημοτικής μας Επιχείρησης.

Στην προσπάθειά μας να κάνουμε μια πόλη ανθεκτική, ασφαλή για τις επόμενες γενιές, η ΔΕΥΑΛ διαδραματίζει πρωταρχικό ρόλο, τόσο με τα έργα που είναι ήδη σε εξέλιξη, όσο και με τα έργα που πρόκειται να υλοποιηθούν στο άμεσο μέλλον», υπογράμμισε ο Δήμαρχος Λαρισαίων και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ, κ. Θανάσης Μαμάκος.

Από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑ Λάρισας, όπου και βρέθηκε σήμερα το πρωί, για τον εορτασμό της Προστάτιδας Ζωοδόχου Πηγής, ο κ.Μαμάκος υπογράμμισε την ανεκτίμητη συμβολή των εργαζομένων της Δημοτικής Επιχείρησης στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών.

Από την πλευρά του, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΛ, κ. Κωνσταντίνος Αργυρόπουλος, αντάλλαξε ευχές για υγεία και ευημερία, με το προσωπικό και όλους τους παρευρισκόμενους στην εορταστική εκδήλωση.

Να σημειωθεί ότι η Θεία Λειτουργία τελέστηκε στο Ναΰδριο της Ζωοδόχου Πηγής, εντός των εγκαταστάσεων της ΔΕΥΑΛ, ενώ η καθιερωμένη αρτοκλασία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της δημοτικής επιχείρησης, λόγω των καιρικών συνθηκών.

Το παρών στην τελετή έδωσαν, μεταξύ άλλων, οι κ.κ. Χρήστος Κέλλας, Βουλευτής ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος, Βουλευτής ΝΔ, Κωνσταντίνος Τζανακούλης, Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης
Θεσσαλίας-Στ.Ελλάδας, Κωνσταντίνος Καλαμπαλίκης, Αντιδήμαρχος Αστικής Ανθεκτικότητας και Κλιματικής Αλλαγής-Αναπληρωτής Δήμαρχος, Ευάγγελος Παπαλέξης, Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Κυκλοφοριακών Παρεμβάσεων, Δημήτρης Λεωνιδάκης, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Κωνσταντίνος Βλαχούλης, Αντιδήμαρχος Αγροτικής & Περιαστικής Ανάπτυξης, Βάιος Κυριτσάκας, Εντεταλμένος Σύμβουλος για την Εύρυθμη Λειτουργία των Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Χρήστος Γκουρομπίνος, Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, Δημήτρης Μαββίδης, Δημοτικός Σύμβουλος, Βασίλης Μητροδήμος, Δημοτικός Σύμβουλος, Δημήτρης Σαββοργινάκης, Γενικός Διευθυντής ΔΕΥΑΛ, Σπύρος Μπαρμπούτης, πρώην Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΛ, Αχιλλέας Μητράκος, πρόεδρος των εργαζομένων της ΔΕΥΑΛ, στελέχη και εργαζόμενοι της δημοτικής επιχείρησης.

  


Tο thessalianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.