Τα ανδρικά γυαλιά ηλίου μπορεί να είναι ένα αξεσουάρ που αναβαθμίζει το στυλ σας και προσθέτει άλλη γοητεία στην εμφάνισή σας, όμως παραμένει ένα χρηστικό αντικείμενο. Έτσι, καλό είναι να τα φοράτε στην καθημερινότητά σας για να προστατεύεστε από τον ήλιο και τη βλαβερή ακτινοβολία του. Ωστόσο, είναι επίσης σημαντικό να τα εντάξετε στο ντύσιμό σας, ώστε να ταιριάζουν τόσο με το πρόσωπό σας, όσο και με τα ρούχα της γκαρνταρόμπας σας.
Πώς να ταιριάξω τα γυαλιά ηλίου με καθημερινό ντύσιμο;

Ως μέρος του στυλ σας, είναι σημαντικό τα γυαλιά σας να ταιριάζουν με τον τρόπο που ντύνεστε. Ίσως αυτός να είναι κι ένας λόγος που τα περισσότερα ανδρικά γυαλιά ηλίου είναι μαύρα, αφού το μαύρο ενσωματώνεται αρμονικά σε κάθε look.

Για γυαλιά ηλίου με χρώματα, εκεί καλό θα είναι να έχετε στο μυαλό μερικά από τα ρούχα σας πριν τα αγοράσετε. Αν έχετε αρκετά μπλε ή γαλάζια πουκάμισα, ένα ξύλινο γυαλί σε καφέ χρώμα μόνο όμορφο αποτέλεσμα μπορεί να έχει. Αντίστοιχα, οι καφέ φακοί ταιριάζουν με τα ανοιχτά και γήινα χρώματα, όπως είναι το λευκό, το μπεζ ή το κίτρινο. Η μόδα δεν είναι αυστηρή σε αυτό το κομμάτι, όμως οι ακραίες επιλογές σε χρώματα και σχέδια είναι εκείνες που χρειάζονται σκέψη για το ταίριασμά τους με τα ρούχα σας.

Πέρα από τα ρούχα, πρέπει να ταιριάξετε τα γυαλιά σας και με αξεσουάρ. Μπορείτε να βρείτε backpack ανδρικά σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων στο https://answear.gr/k/andrika/axesouar/sakidia-platis.

Με τι μπορώ να φορέσω λευκά γυαλιά ηλίου;

Τα ανδρικά λευκά γυαλιά ηλίου είναι ένα κομμάτι που τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να φοριέται από αρκετούς άνδρες. Χωρίς αμφιβολία, πρόκειται για ένα αξεσουάρ που δεν μπορεί να φορεθεί με όλα μας τα ρούχα, είτε μιλάμε για την καθημερινότητα, είτε και για πιο επίσημες περιστάσεις. Και σε αυτή την περίπτωση είναι αρκετά πιο εύκολο να επιλέξετε απλά και γήινα χρώματα, χωρίς να έχετε έντονο ντύσιμο από άποψη ιδιαιτερότητας, αφού τα λευκά γυαλιά είναι από μόνα τους οι πρωταγωνιστές του στυλ σας!

Πως να διαλέξετε το καλύτερο γυαλί ηλίου για το πρόσωπό σας

Τα γυαλιά ηλίου βγαίνουν σε πολλά και διαφορετικά σχέδια, όμως δεν ταιριάζουν όλα αρμονικά σε κάθε ανδρικό πρόσωπο. Έτσι, πρέπει να ξέρετε σε ποια κατηγορία γυαλιών να αναζητήσετε το επόμενο ζευγάρι σας με βάση τον τύπο του προσώπου σας. Στην πιο ευχάριστη θέση βρίσκονται οι άνδρες που έχουν οβάλ πρόσωπο. Αποτελεί μία πολύ ουδέτερη βάση, πάνω στην οποία μπορεί να ταιριάξει σχεδόν κάθε είδος γυαλιού. Η αγορά είναι εύκολη υπόθεση και πολύ δύσκολα θα βρείτε κάτι που μοιάζει δυσανάλογο με τις γραμμές του προσώπου σας.

Δείτε όλη την ποικιλία γυαλιών ηλίου στο https://answear.com.cy/k/andrika/axesouar/gualia.

Τα πράγματα αλλάζουν όταν μιλάμε για άνδρες με γωνίες στο πρόσωπό τους. Όταν υπάρχουν αρκετές γωνίες στο σαγόνι και τα μάγουλα είναι αρκετά επίπεδα, μία καλή επιλογή είναι ένα γυαλί με καμπύλες, ώστε να επέλθει αρμονία. Αν το πρόσωπό σας έχει κάπως μυτερό σαγόνι και κάνει ένα V, τότε το ιδανικό είναι να επιλέξετε γυαλιά που συνδυάζουν καμπύλες και οριζόντιες γραμμές. Αν το πρόσωπο είναι στρογγυλό, δοκιμάστε να αποφύγετε τα μεγάλα γυαλιά και κινηθείτε σε πιο μίνιμαλ και απλές γραμμές, χωρίς πολλές καμπύλες.