Είσαι πνιγμένη στην δουλειά; Περνάνε οι ώρες και οι μέρες γρήγορα, χωρίς καν να το καταλαβαίνεις; Σου έχει λείψει η αίσθηση του να μαζευτείτε με τους φίλους σου και να περάσετε μια βραδιά χωρίς να σε βασανίζουν άγχη και υποχρεώσεις; Τότε το να τους καλέσεις στο σπίτι φαίνεται να είναι το γιατρικό που ψάχνει το μυαλό σου. 

 

Βέβαια, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να προετοιμαστείς τόσο εσύ όσο και το σπίτι για να δεχτείτε επισκέψεις. Μην ανησυχείς, όμως, αφού παρακάτω θα βρεις 5 πράγματα που αν τα ακολουθήσεις, η μάζωξη θα έχει τεράστια επιτυχία και θα θέλετε να τη καθιερώσετε. 



1.   Ντύσιμο

 

Από την στιγμή που θα καλέσεις κοντινούς και αγαπημένους φίλους, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι. Αντιθέτως, θα πρέπει να δεις αυτή την μάζωξη σαν ευκαιρία για να περάσεις καλά και να ξεδώσεις. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, αξίζει να βάλεις ένα ρούχο που σε κάνει να νιώθεις όμορφα και να το συνδυάσεις με κομψά δαχτυλίδια από το Las Jewellery. Άλλωστε, ως οικοδέσποινα έχεις το ελεύθερο να ντυθείς όπως εσύ θέλεις, χωρίς να είναι υποχρεωτικό και οι καλεσμένοι να ακολουθήσουν τις δικές σου επίσημες ή χαλαρές στυλιστικές επιλογές. 



2.           Παιχνίδια

 

Όσο χρονών και αν είστε, είναι επιτρεπτό και αποδεκτό να περάσετε ώρες πολλές παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια. Είτε αυτό ήταν κάτι που σας έδεσε εξαρχής σαν παρέα είτε θα είναι ένα καινούριο κοινό ενδιαφέρον, υπάρχουν άπειρα διασκεδαστικά επιτραπέζια παιχνίδια γνώσεων ή στρατηγικής στο mrwolftoys.gr που μπορείτε να δοκιμάσετε. Αν το επιθυμείτε, μπορείτε να κάνετε τα παιχνίδια λίγο πιο ενδιαφέροντα, βάζοντας στοιχήματα για το τι θα πρέπει να κάνει η χαμένη ομάδα ή ποντάροντας ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής. 



3.           Φαγητό

 

Δεν γίνεται να υποδεχτείς καλεσμένους στο σπίτι σου και να μην έχεις τίποτα να τους κεράσεις. Ανάλογα με τις μαγειρικές σου ικανότητες και τον ελεύθερό σου χρόνο μπορείς είτε να μαγειρέψεις κάτι εσύ, για παράδειγμα να φτιάξεις μια πίτα, μια πίτσα ή ένα κέικ, ή να παραγγείλεις κάτι από έξω. Επίσης, το σενάριο να περιμένεις να μαζευτούν όλοι στο σπίτι και να παραγγείλετε κάτι όλοι μαζί είναι επίσης καλό. Με αυτή την τελευταία επιλογή μάλιστα είσαι σίγουρη ότι κανένας δεν θα μείνει νηστικός, καθώς μπορεί οι δικές σου επιλογές να μην τους ενθουσίασαν. Ό,τι και αν επιλέξεις στο τέλος, θα πρέπει να σιγουρευτείς ότι έχεις αρκετά σερβίτσια φαγητού Kosta Boda για όλους. 



4.           Ποτό

 

Ό,τι ειπώθηκε για το φαγητό ισχύει και για το ποτό. Η μόνη διαφορά είναι ότι στο ποτό σίγουρα θα πρέπει να έχεις από πριν επιλογές να τους προσφέρεις, καθώς ίσως να μην βρείτε ανοιχτή κάβα που να κάνει ντελίβερι. Κόκκινο κρασί, ουίσκι, βότκα, τσίπουρο, ρετσίνα και μπύρα είναι τα ποτά που προτιμούνται σε μαζώξεις σε σπίτι. Μην ξεχάσεις να πάρεις και μερικές μπύρες χωρίς αλκοόλ για τα άτομα που οδηγούν. 



5.           Καθάρισμα

 

Φυσικά, το καθάρισμα δεν μπορούσε να λείπει από αυτή την λίστα. Όσο κοντινοί και αν είναι οι φίλοι σου, δεν είναι σωστό να τους βάλεις να κάτσουν σε έναν βρώμικο και ακατάστατο χώρο. Σίγουρα θα πρέπει να καθαρίσεις καλά το σαλόνι, το μπάνιο και την κουζίνα, τους χώρους δηλαδή που θα έχουν πρόσβαση. Καλό θα ήταν επίσης να αφιερώσεις λίγα λεπτά στο συμμάζεμα των υπνοδωματίων, καθώς μπορεί να θέλουν να τους ξεναγήσεις σε ολόκληρο το σπίτι.