Νιώθεις ότι έχεις χάσει τις αντοχές σου και  θέλεις να βρεις πάλι την φόρμα σου αλλά δεν θέλεις πας σε ένα απλό γυμναστήριο ; Αν ναι, παρακάτω θα βρεις είδη γυμναστικής για να επιλέξεις όποιο νομίζεις πως σου ταιριάζει.

Το Περπάτημα και το τρέξιμο

Αν είσαι πολυάσχολος και δεν έχεις χρόνο να πας σε ένα ομαδικό πρόγραμμα ή αν απλώς δεν θέλεις να ξοδέψεις τα χρήματα σου μπορείς να επιλέξεις τον πιο κλασικό αερόβιο τρόπο γυμναστικής. Μπορείς να περπατήσεις ή να τρέξεις στο πάρκο της περιοχής σου ή ακόμα και γύρω από την γειτονιά σου. Καλό θα ήταν να αλλάζεις το μέρος που πας κάθε τόσο για να μην βαρεθείς και σταματήσεις να πηγαίνεις.

Το κολύμπι

Τι πιο ευχάριστο από το να κολυμπάς στην θάλασσα και να ταυτόχρονα να γυμνάζεσαι ; Μπορείς να ψάξεις τα κολυμβητήρια της περιοχής σου ή να να πας απλώς στην θάλασσα. Αν είσαι τολμηρός μπορείς να συνεχίσεις την άθληση σου και τον Χειμώνα και να γίνεις χειμερινός κολυμβητής που έχει πολλά οφέλη στην υγεία σου. Γενικότερα λέγεται πως η κολύμβηση βοηθάει στην αύξηση της αντοχής και άρα στην καλύτερη λειτουργία της καρδιάς.

Η καλλισθενική γυμναστική

Αν θέλεις να δοκιμάσεις τις αντοχές σου και να αυξήσεις την μυική σου μάζα χρησιμοποιώντας μόνο το σωματικό σου βάρος μπορείς να δοκιμάσεις την καλλισθενική γυμναστική. Ίσως δυσκολευτείς λίγο στην αρχή όμως όταν αρχίσεις να βλέπεις την πρόοδο σου και την δύναμη σου να αυξάνεται θα ενθουσιαστείς. Μπορείς να πραγματοποιήσεις την καλλισθενική γυμναστική στα Fitnovation Gyms με την επίβλεψη και την βοήθεια γυμναστών για τα καλύτερα αποτελέσματα. Το Fitnovation Gym εξειδικεύονται στην καλλισθενική γυμναστική και με τις κατάλληλες  υπηρεσίες Digital Marketing έχουν καταφέρει να γίνουν γνωστοί και  αποπνέουν ένα αίσθημα ασφάλειας στους πελάτες τους.

Ο χορός 

Αυτός είναι ένας τρόπος εκγύμνασης για σένα που θέλεις να γυμναστείς αλλά θέλεις να περνάς ευχάριστα και να είσαι μαζί μια ομάδα. Ό,τι χορό και να διαλέξεις το αποτέλεσμα θα είναι να γυμνάσεις ολόκληρο το σώμα σου. Εκτός από τα κλασικά είδη χορού μπορείς να διαλέξεις και την Zumba που είναι πια ένας πολύ διαδεδομένος και ευχάριστος τρόπος γυμναστικής. Όταν τελειώσεις θα έχεις κάψει πολλές θερμίδες και αυτό θα είναι σίγουρα εμφανές στην μπλούζα σου.

Η Yoga

Αν θέλεις να δοκιμάσεις την yoga ετοιμάσου να μάθεις να ελέγχεις το σώμα σου. Πρόκειται για ένα είδος εκγύμνασης που χρειάζεται ένα Α βαθμό ευλυγισίας αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο. Μπορείς να μιλήσεις και να ενημερωθείς και από τα κατάλληλα κέντρα και να αποφασίσεις αν σε ενδιαφέρει.