Η ΑΕΛ έφυγε… αλώβητη από την Νεάπολη, αλλά άφησε δύο βαθμούς μετά το 0-0 με τον Μακεδονικό, με αποτέλεσμα ναι μεν να ανέβει στην κορυφή του Βόρειου ομίλου της φετινής Super League 2, έχοντας όμως και δύο παιχνίδια περισσότερα από τον… συγκάτοικο Λεβαδειακό.

Οι «βυσσινί» είχαν στο πλευρό τους και περίπου 300 φίλους τους. Είδαν, δε, στο 22'  τον Περντρέου να κάνει μια εκπληκτική επέμβαση, στην κεφαλιά ψαράκι του Όγκμποε. Με την μπάλα να χτυπάει και στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήγει σε κόρνερ!

Στο 55’ ο Περτνρέου έβγαλε με σπουδαία απόκρουση την οβίδα του Καλουτσικίδη έξω από την περιοχή.

Αυτή ήταν η τρίτη ισοπαλία για την ΑΕΛ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, με τους γηπεδούχους να έχουν τον ίδιο απολογισμό και να παραμένουν στην τρίτη θέση του ομίλου.

Συνθέσεις:

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Περντρέου, Χασάνογλου, Πέδρο Λούκας, Σαραγιώτης, Λυμπεράκης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Χάσεκ (77′ Τσουκάνης), Τσιλιγγίρης (65′ Ζαφειράκης), Μπουλάτοβιτς (77′ Ραμίρεζ), Σιμόνι (87′ Μελετίδης).

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Στάμου (38′ λ.τ Γιανναράκης), Αντράντα (46′ Θωμαΐδης), Στίνα, Πλέγας, Μαυριάς (61′ Πεντρόζο), Κοσσονού (85′ Νίνο), Όγκμποε.

φωτογραφίες eurokinissi