Το πρώτο Αστικό FOOD FESTIVAL με Street & Ethnic φιλοσοφία έρχεται στην πόλη της Καρδίτσας μέσα από μια μεγάλη συνεργασία όλων των τοπικών φορέων. ​

Το Επιμελητήριο Καρδίτσας, η Περιφέρεια Θεσσαλίας / Περιφερειακή ενότητα Καρδίτσας και ο Δήμος Καρδίτσας, συνεργάζονται σε μια διοργάνωση που πραγματοποιείτε πρώτη φορά μέσα στο αστικό τοπίο της πόλης.

Το πρώτο Αστικό FOOD FESTIVAL πραγματοποιείται με την υποστήριξη και του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας. ​

Στόχος είναι να δημιουργηθεί μίξη Αστικού Φεστιβάλ, με ντόπιους επιχειρηματίες εστίασης αλλά και ethnic κουζίνες. Γλυκές γεύσεις απ’ όλο τον κόσμο, φαγητό στο χέρι, ποτό αλλά και πρώτη ύλη από την περιοχή.

Όλα αυτά με τη συνοδεία μουσικής αλλά και άρτιας παραγωγής με κατασκευές και αίσθηση χώρου καθώς η οδός Χαρίτου είναι πλέον ένας καθαρά αστικός και λειτουργικός δρόμος.

Το πρώτο Αστικό FOOD FESTIVAL θα αποτελεί μια στοχευόμενη προσπάθεια να γνωρίσει ο κόσμος την εξαιρετική προσπάθεια εξωστρέφειας των φορέων του Νομού και της πόλης, ταάρτια τοπικά προϊόντα και πως αυτά μπορούν να εναρμονιστούν στην ethnic κουζίνα και φυσικά ν’ απολαύσουμε νέες γεύσεις που θα ταξιδέψουν τον ουρανίσκο μας.

Κυριακή 14 και Δεύτερα 15 Μαΐου με σημείο συνάντησης την Οδό Χαρίτου στην Καρδίτσα.