Αποφασισμένοι να εντείνουμε τον αγώνα μας δηλώνουν οι αγρότες των Τρικάλων που συμμετείχαν δυναμικά στο μεγάλο παναγροτικό συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, χθες Σάββατο 3 Φεβρουαρίου. Συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου οι συντονιστικές επιτροπές των μπλόκων Ζάρκου και Βασιλικής μαζί με την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Τρικάλων «Η Άνοιξη», θα κατέλθουν με τα αγροτικά τους μηχανήματα μέσα στο κέντρο των Τρικάλων στις 12 το μεσημέρι. Προσυγκέντρωση αγροτικών μηχανημάτων για το συντονισμό της κινητοποίησης θα γίνει στις 11π.μ. στην περιφερειακή οδό Τρικάλων-Ιωαννίνων, στο Κολυμβητήριο Τρικάλων.

Την επόμενη ημέρα, Τρίτη, αντιπροσωπεία τρικαλινών αγροτών θα συμμετάσχει στην πανελλαδική σύσκεψη συντονισμού των μπλόκων στη Νίκαια της Λάρισας, όπως αποφασίστηκε το Σάββατο στην Agrotica.

Οι αγρότες των Τρικάλων καλούν όλους τους φορείς του νομού να δηλώσουν την συμπαράστασή στους στον δίκαιο αγώνα για την επιβίωσή τους, με αποφάσεις αλληλεγγύης, ψηφίσματα, επισκέψεις στα μπλόκα, καθώς και με την οικονομική τους συνδρομή, για τις ανάγκες του αγώνα τους. Όπως αναφέρουν, ήδη έχουν εκφραστεί αρκετοί φορείς, δίνοντας και οικονομική ενίσχυση, ενώ διοργανώνουν και επισκέψεις αλληλεγγύης στα μπλόκα Ζάρκου και Βασιλικής, σήμερα Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, μετά τις 12 το μεσημέρι.

trikalaenimerosi.gr