Τα smartphones κατέχουν περίοπτη θέση στην καθημερινότητά μας. Τα χρησιμοποιούμε για να επικοινωνήσουμε, να ψωνίσουμε, να διασκεδάσουμε αλλά και να εκπαιδευτούμε. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς πως πάνω από το 67% του παγκόσμιου πληθυσμού χρησιμοποιεί σήμερα από ένα κινητό τηλέφωνο, για να αντιληφθεί το πόσο πολύ έχουν παρεισφρήσει στην καθημερινότητά μας τα κινητά και πόσο έχουν αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε, ψυχαγωγούμαστε και καταναλώνουμε. Μπορεί τα νέα μοντέλα smartphones που κυκλοφορούν στην αγορά να κάνουν… σχεδόν τα πάντα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν χρειαζόμαστε μια σειρά από gadgets, που θα μας βοηθήσουν να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις λειτουργίες των συσκευών μας. 

Ασφάλεια και προστασία 

Το πρώτο πράγμα στο οποίο πρέπει να στραφούμε, αμέσως μόλις αποκτήσουμε ένα νέο τηλέφωνο, είναι αναμφίβολα οι Θήκες Κινητών καθώς πρόκειται για ένα αξεσουάρ ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια του κινητού μας. Ακριβώς επειδή χρησιμοποιούμε καθημερινά και σχεδόν συνέχεια το κινητό μας, ο κίνδυνος ενός ατυχήματος καραδοκεί. Μια απλή πτώση αρκεί για να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στο smartphone μας ή ακόμη και να το καταστρέψει πλήρως. Πριν ξεκινήσουμε να το χρησιμοποιούμε οφείλουμε να σιγουρευτούμε πως το έχουμε θωρακίσει πλήρως. Αντίστοιχα, εκτός από μια αξιόπιστη θήκη, θα χρειαστούμε και ένα εξίσου ποιοτικό και ανθεκτικό προστατευτικό οθόνης. Με τον τρόπο αυτό το smartphone μας θα είναι έτοιμο προς χρήση, χωρίς να κινδυνεύει να καταστραφεί ανά πάσα στιγμή.

Διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσης

Τα σύγχρονα κινητά τηλέφωνα χαρακτηρίζονται από υψηλές προδιαγραφές ως προς το κομμάτι της ποιότητας των γραφικών τους αλλά και της απόδοσης της μπαταρίας τους. Αυτό μας επιτρέπει να τα χρησιμοποιούμε για gaming. Για να απολαύσουμε ωστόσο καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού, ειδικά στο online gaming, δεν έχουμε παρά να επιλέξουμε και μία συσκευή VR που να συνδέεται με το κινητό και να μας επιτρέπει να βιώσουμε τη νέα γενιά βιντεοπαιχνιδιών και τις τεχνολογίες επαυξημένης πραγματικότητας

Φορητές συσκευές 

Ανάλογα με τη χρήση που κάνουμε θα χρειαστούμε και αντίστοιχα gadgets. Αν για παράδειγμα μας αρέσει να ακούμε μουσική από το κινητό μας τηλέφωνο όσο απολαμβάνουμε μια βόλτα στη φύση, τότε σίγουρα θα χρειαστούμε ένα αξιόπιστο ζευγάρι ακουστικά, ή αντίστοιχα gadgets ήχου που υπάρχουν σε αφθονία και στο etuo.gr. Εκτός των ακουστικών η απόκτηση ενός φορητού ηχείου είναι μια επίσης έξυπνη αγορά gadget. Πρόκειται για συσκευές που συνδέονται με ευκολία με το κινητό μας τηλέφωνο και προσφέρουν ποιοτικό ήχο. 

Extra tip: Τι να προσέξετε!

Ωστόσο όταν μπαίνετε στη διαδικασία να αγοράσετε gadgets για το κινητό τηλέφωνό σας υπάρχουν και ορισμένοι κίνδυνοι που καραδοκούν. Με τις διαδικτυακές απάτες να βρίσκονται σε έξαρση, σίγουρα θα πρέπει να επιλέξετε μόνο αξιόπιστα ηλεκτρονικά καταστήματα, τα οποία διαθέτουν ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών, για τις αγορές σας. Αποφύγετε κάθε «ύποπτο» eshop και αναζητήστε πληροφορίες για το ψηφιακό κατάστημα, πριν προχωρήσετε σε κάποια αγορά. Μπορείτε να ψάξετε για κριτικές από άλλους χρήστες, και να αναζητήσετε πληροφορίες για την εμπειρία τους. Παράλληλα, δώστε προσοχή και στην ποιότητα των αξεσουάρ που αγοράζετε, καθώς ζητούμενο δεν είναι μόνο το να προμηθευτείτε gadgets τελευταίας τεχνολογίας, αλλά να πρόκειται για ποιοτικά προϊόντα, τα οποία θα χαρακτηρίζονται από ανθεκτικότητα.