Εξοπλισμό τον οποίο είχαν αιτηθεί πριν από δύο και τρία χρόνια, παρέλαβαν χθες σχολικές μονάδες της Μαγνησίας. Πρόκειται για θρανία, καρέκλες, βιβλιοθήκες, πίνακες και γραφεία, εξοπλισμό απολύτως απαραίτητο για την εκπαιδευτική διαδικασία, που παραδόθηκε σε συνολικά 14 σχολεία τόσο της Πρωτοβάθμιας όσο και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Σχολεία από την Τσαγκαράδα και τη Ζαγορά έως το Βελεστίνο και το Στεφανοβίκειο είχαν να παραλάβουν εξοπλισμό από το 2013- 2014 και είχαν καταθέσει αιτήσεις για απολύτως αναγκαία πριν από τρία χρόνια.

Την παράδοση του εξοπλισμού ανακοίνωσε η υφυπουργός Παιδείας, Ζέττας Μακρή, στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου, που παραχωρήθηκε στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας. Η διανομή των απαραίτητων στα σχολεία ξεκίνησε από τον οργανισμό του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» (ΚΤ.ΥΠ.) παρουσία της υφυπουργού, χθες το πρωί και ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα.

«Ο,τι ζήτησαν τα σχολεία, τους παραδόθηκε. Τυχόν νέα αιτήματα, γιατί κάποιες αιτήσεις είχαν γίνει πριν από δύο και τρία χρόνια, θα τύχουν της υποστήριξης του Υπουργείου», σχολίασε η κ. Μακρή.

taxydromos.gr