Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σήμερα, Κυριακή στη σύλληψη του δράστη που τραυμάτισε σοβαρά τον 31χρονο αστυνομικό στα επεισόδια της Πέμπτης στου Ρέντη.

Πρόκειται για άτομο ηλικίας 18 ετών ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 18χρονος δράστης ήταν ανάμεσα στα 424 άτομα τα οποία είχαν προσαχθεί από την ΕΛ.ΑΣ αμέσως μετά τα επεισόδια.

Νωρίτερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου ανέφερε πως οι Αρχές είχαν στα χέρια τους «ένα μεγάλο όγκο δεδομένων που εξετάζεται».

Υπενθυμίζεται ότι οι Αρχές είχαν εστιάσει τις τελευταίες ώρες σε συγκεκριμένα άτομα κάποια από τα οποία μάλιστα ήταν σεσημασμένα και είχαν αρνηθεί να δώσουν DNA και δαχτυλικά αποτυπώματα. Παράλληλα, η αστυνομία είχε στην κατοχή της μεγάλο όγκο ευρημάτων από το γήπεδο, φωτοβολίδες, full face μέσω των οποίων ενισχύεται το γεγονός ότι η επίθεση στις δυνάμεις της αστυνομίας ήταν προσχεδιασμένη.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το βράδυ του Σαββάτου ο ΣΚΑΪ, η αστυνομία εξέταζε την παρουσία δύο ατόμων που βρίσκονταν εκτός γηπέδου και που φέρονται να έδιναν κατευθύνσεις και οδηγίες στην ομάδα των χούλιγκαν, η οποία επιτέθηκε στις δυνάμεις της αστυνομίας.

Πηγή: skai.gr