Τον Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο επισκέφτηκε στο γραφείο του ο νέος αστυνομικός διευθυντής Καρδίτσας Ταξίαρχος κ. Στυλιανός Μπιλιάλης.

Ο δήμαρχος κατ’ αρχάς συνεχάρη τον κ. Μπιλιάλη για την ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκε επιτυχία στο έργο του. Στη συνέχεια εξήρε την πολύ καλή συνεργασία που έχει η δημοτική αρχή με την αστυνομική αρχή της περιοχής μας, με στόχο την παραγωγή έργου υπέρ των δημοτών.

Επίσης ο Δήμαρχος ζήτησε από τον νέο αστυνομικό διευθυντή ακόμη στενότερη συνεργασία ώστε να μεγιστοποιηθεί το αποτέλεσμα ειδικά σε επίπεδο τροχονομικών ελέγχων (διπλοπαρκάρισμα, παράνομη στάθμευση ιδιαίτερα όταν αυτή δημιουργεί προβλήματα διέλευσης, άνοδος οχημάτων σε πλατείες και πάρκα κ.α.).

Ο κ. Μπιλιάλης επισήμανε ότι στόχος της αστυνομίας πάντα είναι η προστασία των πολιτών και γενικώς η τήρηση της τάξης στο δημόσιο χώρο και διαβεβαίωσε ότι προς αυτή την κατεύθυνση γίνεται το καλύτερο δυνατό.

Τέλος μεταξύ των δύο ανδρών έγινε σύντομη συζήτηση για την ανέγερση του νέου αστυνομικού μεγάρου Καρδίτσας, σε οικόπεδο που έχει παραχωρήσει η Δημοτική Αρχή.