Στην πόλη της Καρδίτσας αναμένεται να φιλοξενηθεί το διήμερο 16 και 17 Δεκεμβρίου η μεγάλη γιορτή του ελληνικού επαγγελματικού μπάσκετ, το All Star Game υπό την αιγίδα και στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Αυτό συζητήθηκε στη συνάντηση εργασίας που είχαν σήμερα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός με τον Πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ Ευάγγελο Γαλατσόπουλο. Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες και οι παράλληλες εκδηλώσεις που θα συνοδεύσουν τη διοργάνωση που αναμένεται να γίνει στο κλειστό «Γ. Μπουρούσης» και θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού στην πόλη της Καρδίτσας. 

«Με μεγάλη χαρά υποδέχτηκα σήμερα στο γραφείο μου τον Πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ κ. Γαλατσόπουλο προκειμένου να συζητήσουμε για τη μεγάλη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ, το All Star Game, που για πρώτη φορά φέτος θα φιλοξενηθεί στην πόλη της Καρδίτσας. Το διήμερο 16 και 17 Δεκεμβρίου η καρδιά του ελληνικού μπάσκετ θα χτυπά στη Θεσσαλία και στην Καρδίτσα. Είμαστε περήφανοι που ακόμη μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση επιλέγεται να διοργανωθεί στη Θεσσαλία. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει πάντα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα και είναι αρωγός στη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων που φέρνουν τη Θεσσαλία στο επίκεντρο και αναδεικνύουν την προστιθέμενη αξία του κλειστού γυμναστηρίου «Γ. Μπουρούσης» που την χρηματοδότηση της κατασκευής του εξασφάλισε η Περιφέρεια Θεσσαλίας» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. 

Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμη ο Γενικός Γραμματέας του ΕΣΑΚΕ Χάρης Παπαγεωργίου, ο Επιχειρησιακός Διευθυντής του ΕΣΑΚΕ Κων/νος Μουλίνος και  ο Γενικός Διευθυντής του ΠΣΑΚ Κων/νος Αλεξανδρίδης.