Στη φυλακή θα οδηγηθεί μία 32χρονη η οποία κατηγορείται για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, απειλή φθορά ιδιοκτησίας με φωτά και εξύβριση, μετά από επεισόδιο που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στο σπίτι τους στον Βόλο.
Η 32χρονη κρίθηκε ένοχη από το Αυτόφωρο Τριμελές, ενώ στο δικαστήριο παρευρέθηκε και κατέθεσε και η 60χρονη μητέρα της που ζήτησε την ποινική της δίωξης.
Η ίδια υποστήριξε στο δικαστήριο ότι το περασμένο Σάββατο, καυγάδισε με την κόρη της κι εκείνη την απείλησε με διάφορες ακατανόμαστες πράξεις, ενώ την έδωσε μπουνιά στον ώμο και τη χτύπησε στο αριστερό χέρι με ένα γυάλινο διακοσμητικό με αποτέλεσμα να ματώσει και να τραυματιστεί. Μάλιστα στη συνέχεια, η 32χρονη μετέβη στην κουζίνα, όπου κι έβαλε φωτιά σε κάδο με άπλυτα ρούχα φωνάζοντας στη μητέρα της «θα σε κάψω».
Η μητέρα έχει καταθέσει και στο παρελθόν μήνυση σε βάρος της και ζήτησε και χθες την ποινική της δίωξη. Το δικαστήριο καταδίκασε την 32χρονη σε τρία χρόνια και 3 μήνες φυλάκιση, χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

e-thessalia.gr