Με την νέα προεκλογική περίοδο να έχει σηκώσει επισήμως αυλαία, έπειτα και από τη χθεσινή θυροκόλληση του Προεδρικού Διατάγματος για τη διάλυση της Βουλής, οι πολιτικοί αρχηγοί ρίχνονται εκ νέου στην κούρσα για τις κάλπες της 25ης Ιουνίου.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί σήμερα Τρίτη 30 Μαΐου τις περιφερειακές ενότητες Λασιθίου και Ηρακλείου. Το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τη Σητεία, τον Μακρύ Γιαλό, την Ιεράπετρα και τον Άγιο Νικόλαο.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί τον Μόχο και στις 20:00 θα απευθύνει χαιρετισμό σε συγκέντρωση πολιτών στο Ηράκλειο, στην πλατεία Αγίου Τίτου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, θα απευθύνει ομιλία αύριο Τετάρτη στις 19.30, στην Νίκαια στην Πλατεία 17ης Αυγούστου (Οσία Ξένη).​

Στη Χίο θα μιλήσει απόψε, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου. Νωρίτερα στις 18:00 θα έχει συνάντηση με συνταξιούχους του ΝΑΤ στο λιμάνι της Χίου.

naftemporiki.gr