"Κοινός στόχος να πάμε μπροστά την κοινωνία, την πατρίδα μας. Δεν θα κάνουμε πίσω. Ο καθένας θα αναμετρηθεί με την ιστορία του", είναι το μήνυμα προς τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που έστειλε ο Στέφανος Κασσελάκης μια ημέρα πριν την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, με παρέμβασή του στον 105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σημείωσε ότι ο αριστερός προοδευτικός κόσμος έχει πολλά χιλιόμετρα να τρέξει, υπογραμμίζοντας ότι "χάσαμε 600.000 πολίτες στην κάλπη και αυτόν τον κόσμο πρέπει να τον κερδίσουμε". Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι ένα κόμμα με κοινωνικό πρόσημο και "είναι στάση ζωής να παλεύουμε για τους εργαζόμενους, τα δικαιώματα των οποίων εξαϋλώνονται και στη συνέχεια έρχονται και οι υπουργοί και λαϊκίζουν", ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης.

"Θα γελάσει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Θα προχωρήσουμε. Να μην μας υποτιμούν. Θα προχωρήσουμε όλοι μαζί στο κόμμα με λύσεις με πολιτικές με την ανάδειξη του έργου της ομάδας", είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

capital.gr