Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός η Μαίρη Χρονοπούλου.

Η αγαπημένη ηθοποιός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου έχει πολύ σοβαρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο μετά από πτώση που είχε μέσα στο σπίτι της στην Παιανία.

Την είδηση έκανε γνωστή ο κολλητός της φίλος, δημοσιογράφος και συγγραφέας Αλκίνοος Μπουνιάς, ο οποίος την αναζήτησε για να δει τι κάνει και έμαθε από τη βοηθό της, Νίνο, τη Γεωργιανή οικιακή βοηθό που έχει στο σπίτι της, και τον ηθοποιό Θωμά Χούντα, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται στο πλευρό της σε διάφορες περιπέτειες με την υγεία της, για το ατύχημα που είχε.

Ο νευροχειρουργός Γιώργος Στράντζαλης εξήγησε ότι η κατάσταση της Μαίρης Χρονοπούλου είναι κρίσιμη, κάνοντας λόγο για «βαριά βλάβη» στον εγκέφαλο, από τραύμα.

«Αυτό που βλέπω στην αξονική είναι μια βαριά βλάβη στον εγκέφαλο από τραύμα. Η κατάστασή της είναι πολύ βαριά», είπε αρχικά ο νευροχειρουργός της ηθοποιού, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Alpha.

«Είναι η ηλικία βέβαια και κάποια προβλήματα υγείας που προϋπήρχαν. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Τη βάλαμε στην εντατική, την υποστηρίζουμε, αλλά δεν βλέπω να έχει προοπτικές…», συμπλήρωσε ο Γιώργος Στράντζαλης.

naftemporiki.gr