Μεγάλη η αποψινή βραδιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς οι δύο ελληνικές ομάδες που βρίσκονται στα προημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δίνουν τους αγώνες ρεβάνς απέναντι σε Φενέρμπαχτσε και Κλαμπ Μπριζ αντίστοιχα έχοντας ως στόχο ένα εισιτήριο για την πρόκριση στους «4» της διοργάνωσης.

Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός

Στις 22:00 (CosmoteSport 4) στο «Σουκρού Σαράτσογλου» της Κωνσταντινούπολης, ο Ολυμπιακός υπερασπίζεται το υπέρ του 3-2 απέναντι στη Φενέρ. Οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο ματς στο Φάληρο μπήκαν δυναμικά, προηγήθηκαν με τρία τέρματα, αλλά στη συνέχεια η τουρκική ομάδα απάντησε μειώνοντας σε 3-2, με τον Ολυμπιακό πάντως να διατηρεί το προβάδισμα.

Ο Ολυμπιακός πέταξε για την Τουρκία με όλους τους παίκτες διαθέσιμους πλην του τιμωρημένου Ρέτσου.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγκα, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Ρίτσαρτνς, Ντόι, Κουτσίδης, Όρτα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ιμπόρα, Αλεξανδρόπουλος, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Καμπί, Ελ Αραμπί, Γιόβετιτς, Μασούρας.


ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ

Την ίδια ώρα (22:00, CosmoteSport 3) στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ ψάχνει να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 στο Βέλγιο. Οι ασπρόμαυροι παρέμειναν δυνατά μέσα στο παιχνίδι με την απόκρουση του Κοτάρσκι στο πέναλτι της βελγικής ομάδας στο δεύτερο μέρος και ευελπιστούν ότι με τον κόσμο στο πλευρό τους μέσα στην έδρα τους θα καταφέρουν να γυρίσουν την κατάσταση.

Με μοναδικό πρόβλημα τον Μάρκος Αντόνιο, ο οποίος έμεινε εκτός, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

gazzetta.gr