Εννέα είναι οι ενδιαφερόμενες τεχνικές εταιρίες που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό για την κατασκευή του έργου «Δημιουργία Μουσείου για την αξιοποίηση της Αργούς», προϋπολογισμού 17.000.000 € (με Φ.Π.Α).
Η επιτροπή διενέργειας διαγωνισμού έκανε ηλεκτρονική αποσφράγιση και αξιολόγηση των προσφορών που κατατέθηκαν ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ την Τρίτη 6 Ιουνίου και προτείνει στην Οικονομική Επιτροπή να προσκληθούν όλοι οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό να υποβάλλουν, εντός 10 ημερών από την ημερομηνία κοινοποίησης της σχετικής απόφασης, μέσω της λειτουργικότητας της «Επικοινωνίας» του υποσυστήματος, τα Δικαιολογητικά των παραγράφων 23.5 και 23.6 της Διακήρυξης προκειμένου να αποδειχτούν τα δηλωθέντα στοιχεία των προσφορών τους (ΕΕΕΣ και κατά περίπτωση συνοδευτικές υπεύθυνες δηλώσεις των πληροφοριών που παρείχαν στο ΕΕΕΣ) αναφορικά με την ικανοποίηση των κριτηρίων επιλογής 22.Γ και 22.Δ της διακήρυξης.
Οι εννέα εταιρίες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό είναι: ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Α.E. , ΒΕΡΜΙΟΝ ATEE , ΕΡΓΟΡΟΗ ΑΤΕ, ΤΕΔΡΑΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, SOLIS ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ , Τ.Ε.Σ. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΕΡΡΩΝ Α.Ε. , ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, P&C DEVELOPMENT S.A. , ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ.
Σύμφωνα με τις οικονομικές προσφορές που υποβλήθηκαν, η μέση έκπτωση προσφοράς που έκαναν κυμαίνεται από 18,29% ως και 1,00%. Οι εκπτώσεις που προσφέρουν τέσσερις ανάδοχοι είναι άνω του 10%, ενώ πέντε ανάδοχοι προσφέρουν έκπτωση 5,71% ως 1,00 %.

magnesianews.gr