Ένα σημαντικό έργο αγροτικής οδοποιίας που πέραν της τοπικής σημασίας για την εξυπηρέτηση της κυκλοφορίας έχει και ευρύτερη, ολοκληρώνεται εντός των ημερών. Πρόκειται για τον δρόμο που ενώνει δυο κοινότητες του Δήμου Καρδίτσας και ειδικότερα τις Κοινότητες Κρύας Βρύσης – Ρούσσου.

Ο δρόμος ασφαλτοστρώνεται και σύντομα θα αποδοθεί στην κυκλοφορία, βοηθώντας σημαντικά την τοπική κυκλοφορία η οποία πλέον θα γίνεται αρκετά πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη ασφάλεια. Το έργο επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος, τον οποίο συνόδευε ο αντιδήμαρχος κ. Σωτ. Αντωνίου και ενημερώθηκε από τον ανάδοχο για την πρόοδο των εργασιών. Αμέσως μετά δήλωσε:

«Πραγματοποιούμε μια μεγάλη παρέμβαση στον αγροτικό χώρο με εργασίες οδοποιίας και ασφαλτόστρωσης στα περισσότερα πεδινά χωριά της Καρδίτσας καθώς και στο αγρόκτημα της πόλης. Πρόκειται για έργο που βελτιώνει τις υποδομές και στηρίζει τον αγροτικό και κτηνοτροφικό πληθυσμό του Δήμου μας.

Σήμερα βρισκόμαστε στην κοινότητα Κρύας Βρύσης όπου σε συνεννόηση με τον πρόεδρο κ. Γιώργο Τζέλλο προχωρούμε ένα σημαντικό έργο με ευρύτερη σημασία για την περιοχή. Η δημοτική αρχή συνεχίζει με συνέπεια το έργο της και αλλάζει την Καρδίτσα» κατέληξε ο κ. Τσιάκος.