Ολοκληρώθηκε στην παρούσα φάση η μεγάλη εργολαβία των ασφαλτοστρώσεων με το ασφαλτικό που έπεσε σε τμήμα της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, στην οποία πρόσφατα έγινε ανάπλαση και κατασκευάστηκε ο ποδηλατόδρομος.

Οι τελευταίες παρεμβάσεις ασφαλτόστρωσης έγιναν στην οδό Τρικάλων, την οδό Αγράφων και στην Ηρώων Πολυτεχνείου ενώ εκκρεμεί ακόμη ένα μικρό τμήμα στην διασταύρωση των οδών Καραϊσκάκη και Ταλιαδούρου.

Να σημειωθεί ότι σε ένα τμήμα της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου δεν έγινε ασφαλτόστρωση καθώς θα πρέπει πρώτα να γίνει παρέμβαση από τη ΔΕΥΑΚ για την κατασκευή δικτύου ομβρίων που δεν υπήρχε και στη συνέχεια να πέσει άσφαλτος.

Το έργο της Ηρώων Πολυτεχνείου επισκέφτηκε ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Τσιάκος συνοδευόμενος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Π. Σβερώνη. Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από τον ανάδοχο για την εξέλιξη της εργολαβίας ενώ ταυτόχρονα συνομίλησε με περιοίκους και καταστηματάρχες.

Ο Δήμαρχος εξήγησε ότι στο κομμάτι του δρόμου που δεν έγινε ασφαλτόστρωση θα πρέπει να κατασκευάσει δίκτυο ομβρίων η ΔΕΥΑΚ και στη συνέχεια να προχωρήσει το στρώσιμο του δρόμου.

Επίσης ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι η δημοτική αρχή θα προσπαθεί κάθε χρόνο να εξασφαλίζει κονδύλια για ασφαλτοστρώσεις, κατασκευή πεζοδρομίων και άλλων έργων υποδομής καθώς υπάρχουν μεγάλες ανάγκες τόσο στην πόλη όσο και στις κοινότητες του Δήμου.

Τέλος δεν παράλειψε να υπογραμμίσει ότι το έργο της Ηρώων Πολυτεχνείου αναβάθμισε σημαντικά την περιοχή και βελτίωσε το επίπεδο ζωής των κατοίκων της περιοχής.